Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Γυαλιστική αλοιφή ψιλή BODY 806 1LT

8060300001
22.50 
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Τιμή σε πόντους: 2400 πόντοι
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

HB Body 806 Power Polish Γυαλιστικη αλοιφή αυτοκινήτου Μεσαία - Ψιλη 1kg

Η γυαλιστική αλοιφή 806 είναι το δεύτερο βήμα στη διαδικασία γυαλίσματος μετά την αλοιφή 805 αφαιρεί γραμμές ψιλές δίνοντας επιφάνεια υψηλής γυαλάδας. Εφαρμόζεται με αλοιφαδόρο. Δεν περιέχει σιλικόνη. Χρησιμοποιείται με το σφουγγάρι HB-PAD χρώματος κίτρινο

Εάν θέλετε και προαιρετικά βάλτε την HB BODY 807 (Seal polish) αλοιφή κερί είναι το τελικό βήμα που απαιτείται κατά τη διαδικασία του γυαλίσματος. Με ένα βήμα για να γυαλίσετε και να σφραγίσετε την επιφάνεια.

Το σφουγγάρι δεν περιλαμβάνεται στην αλοιφή. Είναι extra.


Ταξινόμηση σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1272/2008
Το προϊόν δεν ταξινομείται, σύμφωνα με τον κανονισμό CLP.

BODY 806: Ταξινόμηση σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1272/2008 Το προϊόν δεν ταξινομείται, σύμφωνα με τον κανονισμό CLP.
BODY 805: Επισήμανση σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1272/2008 Το προϊόν ταξινομείται και επισημαίνεται σύμφωνα με τον κανονισμό CLP.
Εικονογράμματα κινδύνου GHS08
Προειδοποιητική λέξη Προσοχή Δηλώσεις επικινδυνότητας H373 Μπορεί να προκαλέσει βλάβες στο κεντρικό νευρικό σύστημα ύστερα από παρατεταμένη ή επανειλημμένη έκθεση. H412 Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. 
Δηλώσεις προφυλάξεων P260 Μην αναπνέετε σκόνη/αναθυμιάσεις/αέρια/σταγονίδια/ατμούς/εκνεφώματα. P273 Να αποφεύγεται η ελευθέρωση στο περιβάλλον. P314 Συμβουλευθείτε/Επισκεφθείτε γιατρό εάν αισθανθείτε αδιαθεσία. P501 Απορρίψτε τα περιεχόμενα/δοχείο σύμφωνα με τους τοπικούς/εθνικούς/διεθνείς κανονισμούς. Συμπληρωματικές δηλώσεις: EUH208 Περιέχει μεικτές C14-15 αιθoξυλιωμένες αλκoόλες ευθείας και διακλαδι-σμένης αλύσoυ, πρoϊόν αντιδράσεως με επιχλωρυδρίνη. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.


Brands
HB BODY
Find similar

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας BODY 806 (HB_BODY_806_POLISHING_COMPOUND-GR.pdf, 316 Kb) [Λήψη]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
  • Συνδύασε το με...
  • Είδατε πρόσφατα
  • Bestsellers
  • Δημοφιλέστερα
 
 
 
 
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε