Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

3M Λειαντήρας ξεπονταριστής ιμάντα αέρος, 330mm (13") 33573

3Μ Ξεπονταριστής αέρος 33573
265.00 
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Τιμή σε πόντους: 28263 πόντοι
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Το τρβείο λειαντήρα 3M είναι εξαιρετικό για κοπή σε στενές περιοχές, όπως κόψιμο, ξεπονταρισμα ,επικάλυψη και ραφή σημειακών συγκολλήσεων.Το τριβείο λειαντηρας αέρος μπορεί να αντικαταστήσει και το παραδοσιακό τρυπάνι που δουλεύεται στις πόντες και στις ραφες. 

Το τρβείο λειαντήρα 3M για την επισκευή αμαξώματος διαθέτει την τεχνολογία και την ευελιξία των τριβέίων μεταλλικών ταινιών σε μέγεθος και είναι ιδανικό για την επισκευή χτυπημένων αυτοκινήτων. Αυτό το εργαλείο στενού προφίλ είναι εξαιρετικό για κοπή σε στενές περιοχές, όπως κόψιμο, ξεπονταρισμα ,επικάλυψη και ραφή σημειακών συγκολλήσεων  Αυτή η μηχανή λείανσης  είναι σχεδιασμένη για χρήση με τα λειαντικά 3Μ Cubitron ™ II. Εχει πολλή δύναμη και εξαιρετική ευελιξία για μια σειρά εργασιών, συμπεριλαμβανομένης και της αφαίρεσης των σημείων συγκόλλησης. Σε πολλές περιπτώσεις, το τριβείο λειαντήρα αέρος μπορεί να αντικαταστήσει καιι το παραδοσιακό τρυπάνι που δουλεύεται στις πόντες και στις ραφες. 

Ελαφρύ και άνετο για γρήγορη και αποδοτική εργασία  Τα εργαλει της 3M ™ για την επισκευή του αμαξώματος αποτελούν μέρος ενός ολοκληρωμένου χαρτοφυλακίου λειαντικών και εργαλείων ειδικά σχεδιασμένων για την επισκευή αυτοκινήτων. Το ελαφρύ τους βάρος, η δύναμη και η ευελιξία τους συνδυάζουν το εξαιρετικό παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η 3M αναδεικνύει τα καλύτερα έργα επισκευής τρακαρισμένων αυτοκινήτων.

Brands
3M
Find similar

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
  • Συνδύασε το με...
  • Είδατε πρόσφατα
  • Bestsellers
  • Δημοφιλέστερα
 
 
 
 
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε