Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Μπαγκαζιέρα οροφής αυτοκινήτου Free μαύρη γυαλιστερή με διπλό άνοιγμα και τοποθέτηση Quick Fix 420LT 163x90x40cm

28353
In stock
Τιμή σε πόντους: 48068 πόντοι

Μπαγκαζιέρα οροφής για εξορμήσεις στη φύση ή για διακοπές με την οικογένεια σας όταν οι αποσκευές είναι περισσότερες από ότι υπολογίζατε. Υπάρχει λύση! Μπαγαζιέρες FREE για επιπλέον χώρο στις αποσκευές, ώστε να απολαύσετε το ταξίδι σας με άνεση!

450.70 
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Μπαγκαζιέρα οροφής αυτοκινήτου σχεδιασμένη με εξαιρετικές προδιαγραφές, δοκιμασμένη και κατασκευασμένη ξ ολοκλήρου στην Ιταλία και έχει έγκριση σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Διακρίνεται για την ποιότητα, το σχεδιασμό και την ασφάλειά της. Παρέχεται πλήρως συναρμολογημένη και τοποθετείται εύκολα και γρήγορα χωρίς τη χρήση εργαλείων πάνω στις μπάρες, μέσω ενός kit το οποίο καλύπτει κάθε τύπο οχήματος (αυτοκίνητο, SUV, van ή τροχόσπιτο).
Οι μπαγαζιέρες οροφής Free έχουν σύστημα κλειδώματος 2 σημείων και ανοίγματος μέσω μεταλλικών πυξίδων με δράση ελατηρίου διπλής αντίθεσης. Αποτελούν έναν από τους πιο ασφαλείς τρόπους για τη μεταφορά των αποσκευών. Χάρη στον αεροδυναμικό τους σχεδιασμό, μετά την τοποθέτηση δεν θα δημιουργηθεί κανενός είδους θόρυβος ή ανατάραξη και δεν θα αλλάξει πολύ η κατανάλωση του καυσίμου του αυτοκινήτου σας. Έχουν υλικό ABS + PMMA, αντιθαμβωτική και anti-scratch UV προστασία. Διαθέτουν μεταλλικούς μεντεσέδες στο εσωτερικό, οι οποίοι βοηθούν στη συγκράτηση των αντικειμένων κατά τη σύγκρουση.

Χαρακτηριστικά:

  • Μέγιστο βάρος φόρτωσης: 75kg δοκιμασμένο με βάση το: ISO PASS 11154
  • Τεχνολογία shockproof and sockscratch
  • Άνοιγμα και από τις δύο πλευρές για εύκολη φόρτωση / εκφόρτωση
  • Quick fix σύστημα εύκολης και γρήγορης τοποθέτησης
  • Πιστοποίηση / Έγκριση City Crash ISO PASS
  • Χωρητικότητα: 420 lt
  • Περιλαμβάνει: Ιμάντες Δεσίματος
Χρώμα:
Μαύρο

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε