Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Συσκευή σύστημα αντίστροφης οσμωσης 6 σταδίων eco soft Aqua calcium Γερμανίας

50001
Σε Απόθεμα
Τιμή σε πόντους: 46496 πόντοι
Σύστημα φίλτρων αντίστροφης όσμωσης της Ecosof παρέχει 100% ασφάλεια - οι ιοί και τα βακτήρια δεν έχουν την παραμικρή πιθανότητα να επιβιώσουν. Η μεμβράνη επιτρέπει τη διέλευση μόνο μορίων νερού. Το νερό ασβεστίου είναι εύγεστο  και υγιεινό. Το ασβέστιο απορροφάται πλήρως από το...
279.00 
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Σύστημα φίλτρων αντίστροφης όσμωσης της Ecosof παρέχει 100% ασφάλεια - οι ιοί και τα βακτήρια δεν έχουν την παραμικρή πιθανότητα να επιβιώσουν. Η μεμβράνη επιτρέπει τη διέλευση μόνο μορίων νερού. Το νερό ασβεστίου είναι εύγεστο  και υγιεινό. Το ασβέστιο απορροφάται πλήρως από το νερό. Η βέλτιστη και σταθερή ποσότητα ορυκτών στο νερό είναι 55 is65 mg / l. Μελετήσαμε με μεγάλη προσοχή  πώς το νερό περνά μέσα από ορυκτά πετρώματα στη φύση και επαναλάβαμε αυτήν τη διαδικασία στο φίλτρο.

Η εγκατάσταση του είναι μία απλή  διαδικασία και   η κουζίνα σας θα παραμείνει ανέπαφη. Το φίλτρο τοποθετείται κάτω από το νεροχύτη όσο το δυνατόν πιο συμπαγή λόγω του σταθερού σχεδιασμού, καθώς και της δυνατότητας κάθετης και οριζόντιας εγκατάστασης. Ο νεροχύτης σας θα συμπληρωθεί από μια κομψή και καλαίσθητη  επιχρωμιωμένη βρύση η οποία θα σας παρέχει  εύκολη πρόσβαση στο πόσιμο νερό.
Η  αντικατάσταση των  φίλτρων είναι πολύ εύκολη  .Τα φίλτρα σας παρέχουν συνεχόμενη  πρόσβαση σε νερό υψηλής ποιότητας. Τα φίλτρα αντικατάστασης πωλούνται σε κατάλληλα κιτ. Οποιοδήποτε ενήλικο  μέλος της οικογένειας μπορεί να διαχειριστεί την εγκατάστασή του.

Η συσκευή έρχεται μαζί με το φίλτρο Ecosoft P'URE AquaCalcium RO Το DOW Filmtec (ΗΠΑ) είναι πρωτοπόρος στον τομέα της τεχνολογίας αντίστροφης όσμωσης. Με 6 στάδια καθαρισμού νερού, συμπεριλαμβανομένου του εμπλουτισμoύ με ασβεστίου του νερού, έως 280 λίτρα πόσιμου νερού την ημέρα. Και δοχείο πίεσης για πόσιμο νερό με ωφέλιμο όγκο 7 λίτρων.

Το φίλτρο εγκαθίσταται  στην κουζίνα κάτω από το νεροχύτη. Σχεδιασμένο μόνο για τον καθαρισμό κρύου νερού. Για ανταλλακτικά φίλτρα της συσκευής κοιτάξτε εδώ

Το φίλτρο αντίστροφης όσμωσηςEcosoft P'URE AquaCalcium έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει το πόσιμο νερό σε ιδανική ποιότητα σε νοικοκυριά  με έως 5 άτομα μέλη .Το πόσιμο νερό που είναι εμπλουτισμένο με ασβέστιο είναι κατάλληλο για άτομα όλου του ηλικιακού φάσματος , καθώς επιτρέπει στους χρήστες  να λαμβάνουν τη βέλτιστη ημερήσια ποσότητα ζωτικού ασβεστίου.

Το νερό της βρύσης περνά πρώτα από τρία φίλτρα αντικατάστασης πριν από την επεξεργασία. Αυτά αναχαιτίζουν τη μηχανική ρύπανση (σκουριά, άμμο, λάσπη και άλλα), το χλώριο και τις ενώσεις του.
Το 4ο βήμα είναι η μεμβράνη, η οποία σε μοριακό επίπεδο καθαρίζει το πόσιμο  νερό από το 99,8% των ακαθαρσιών, συμπεριλαμβανομένων των βακτηρίων και των ιών. Το καθαρό νερό μετά τη μεμβράνη διαπερνά το φίλτρο AquaCalcium για το πρώτο στάδιο εμπλουτισμού. Η τεχνολογία του φίλτρου αναπαριστά την φυσική ροή του νερού μέσα από βράχους και πέτρες. Εξαιτίας αυτού, ο χρόνος της επαφής του νερού με τα φυσικά μεταλλικά στοιχεία του φίλτρου AquaCalcium αυξάνεται, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματική διαδικασία εμπλουτισμού.


Τι κάνει και τα οφέλη της αντίστροφης όσμωσης 

Η τεχνολογία αντίστροφης όσμωσης επιτρέπει την απομάκρυνση του 99,8% της ρύπανσης από το νερό. Αυτός είναι ο πιο προηγμένος τρόπος καθαρισμού πόσιμου νερού που διατίθεται για οικιακή χρήση.
Η μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης Dow Filmtec ™ 280 l / daw είναι το βασικό μέρος του φίλτρου. Καθαρίζει το νερό σε μοριακό επίπεδο, διατηρώντας όλες τις ποικιλίες ρύπανσης, συμπεριλαμβανομένων βακτηρίων και ιών.
Η μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης είναι ένα ημι-διαπερατό ύφασμα πολυμερούς. Οι πόροι του είναι 200 φορές μικρότεροι από το μέγεθος των ιών, επομένως ο καθαρισμός μεμβρανών εγγυάται πλήρη βιολογική προστασία. .
Εμπλουτισμός νερού με την απαραίτητη ποσότητα ασβεστίου. Σύμφωνα με την έρευνα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, το ασβέστιο απορροφάται εξίσου από τα τρόφιμα και το νερό. Χάρη στο φίλτρο ορυκτών AquaCalcium, η οικογένειά σας θα  προσλαμβάνει  την απαραίτητη ποσότητα ασβεστίου σε καθημερινή βάση .
Οφέλη του ασβεστίου για τον ανθρώπινο οργανισμό.
Το ασβέστιο είναι ζωτικής σημασίας για τον άνθρωπο και είναι το πιο κοινό ιχνοστοιχείο στο σώμα. Η λήψη της απαιτούμενης ποσότητας ασβεστίου καθημερινά απαιτείται από:

  • Μικρά παιδιά και έφηβους  - για τον σωστό σχηματισμό και ανάπτυξη στοιχείων του μυοσκελετικού συστήματος.
  • Από ενήλικες -  καθώς είναι απαραίτητο  για την καλή υγεία και ευεξία.
  • Από ηλικιωμένους  - για τη μείωση του κινδύνου εμφάνισης και ανάπτυξης ορισμένων ασθενειών που σχετίζονται με την ηλικία.
  • Το αρκετό ασβέστιο βοηθά στην πρόληψη επεισοδίων   υπέρτασης, εγκεφαλικών  , της οστεοπόρωσης και της παχυσαρκίας. 
  • Το εμπλουτισμένο με ασβέστιο νερό είναι ιδανικό για άτομα με ενεργό τρόπο ζωής, καθώς και για άτομα που διατρέχουν κίνδυνο ανεπαρκούς διατροφής.

Πώς λειτουργεί το φίλτρο ορυκτών AquaCalcium;

Το AquaCalcium είναι ένα αντικαταστάσιμο φίλτρο με κόκκους ορυκτών. Το φίλτρο ορυκτοποίησης είναι  με τέτοιο τρόπο  σχεδιασμένο ώστε να διασφαλίζει ότι η ταχύτητα της ροής του νερού είναι όπως αυτή των φυσικών ορεινών πηγών. Αυτό έχει ως  αποτέλεσμα, η περιεκτικότητα σε ασβέστιο διατηρείται πάντα στα 55-65 mg/l

Δείτε εδώ σχετικά βίντεο παρουσίασης από το σύστημα αντίστροφης οσμωσης 6 σταδίων

Brands:
ECO SOFT

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
  • Bestsellers
  • Δημοφιλέστερα
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε