ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά
-25%

IS1435 Σύστημα σιδερώματος κάθετου ατμού ROWENTA 1500 Watt και ταχεία θέρμανση 2 λεπτά

Brands:

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΆ στο Σύστημα σιδερώματος IS1435


ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΟ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ

59.99 
Αρχική Τιμή: 79.99 
Σύντομη Περιγραφή:

Το Σύστημα σιδερώματος κάθετου ατμού IS1435 της ROWENTA σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα υγιεινό σιδέρωμα με άνεση (εξαφανίζει σκόνη και σκοτώνει τα ακάρεα).

IS1435 ROWENTA Σύστημα σιδερώματ
Μη Διαθέσιμο

Το IS1435 της ROWENTA είναι ένα Σύστημα σιδερώματος κάθετου ατμού. Η κεντρική γεννήτρια ατμού σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα υγιεινό σιδέρωμα με άνεση (εξαφανίζει σκόνη και σκοτώνει τα ακάρεα).

Διασφαλίζει ένα ταχύτερο και ομοιόμορφο σιδέρωμα λόγω της κάθετης παραγωγής ατμού που επιτρέπει το σιδέρωμα αφού έχουν κρεμαστεί τα ρούχα ή οι κουρτίνες. Τώρα ποια οι κουρτίνες τα πουκάμισα και τα σακάκια θα είναι πάντα φρεσκαρισμένα. Με ροή ατμού (g / min) 25 g / min, και ηλεκτρικού ρεύματος 1500 W.

Όσο για το σίδερο ατμού ο χρόνος θέρμανσης είναι 2 λεπτά, το οποίο είναι πολύ γρήγορο και σας επιτρέπει να κάνετε ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση. Άριστη ποιότητα στο σιδέρωμα με το πλεονέκτημα της ταχύτητας ροής ατμού 25 g / min , η μέση ροή θα αφήσει τις ίνες των ρούχων να υποχωρήσουν εύκολα. Για την άνεσή σας, διαθέτει εργονομική λαβή και έξοδο καλωδίου 360 ° για ευκολία στη χρήση.

Τα αξεσουάρ της :

- 1 υφάσματτινη βούρτσα για την καλύτερη διείσδυσης του ατμού
- 1 βούρτσα ταπετσαρία
- 1 βούρτσα πανί για να αφαιρέσετε τα μαλλιά, χνούδι και τις τρίχες κατοικίδιων ζώων

- 1 Γάντζο πόρτας

Εύκολο στην αποθήκευση και πολύ εύκολο βολικό στη μεταφορά με: Βάρος 2.6 kg , Ύψος 19 cm , βάθος 21,1 cm, πλάτος 34,8 cm.

Σε αυτό το video από την tefal βλέπετε ακριβώς τι κάνει η γεννήτρια ατμού , της rowenta. Έχουν ακριβώς τι ίδιο μοντέλο.


Brands:
Rowenta

Σύστημα σιδερώματος Rowenta manual (systhma_sideromatos_ROWENTA.pdf, 1,153 Kb) [Λήψη]

Σχετικά προϊόντα