Τουβλάκι Eco Brick επένδυσης εσωτερικού χώρου blanky HELLAS STONES ( 1 m2)

Τιμή σε πόντους: 2284 πόντοι
30 Είδος(η)
Τουβλάκι Eco Brick blanky

16.99 

Brands:HELLAS STONE
Το αναπαλαιωμένο τουβλάκι της HELLAS STONES αποτελεί το διαχρονικό υλικό το οποίο μπορείτε να εφαρμόσετε άψογα και πολύ εύκολα σε οποιαδήποτε επιφάνεια της κατοικίας σας, χωρίς καμία αμφιβολία για το τελικό αποτλελεσμα. Ο τεράστιος όγκος των έργων της HELLAS STONES από τουβλάκι...

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τουβλάκι Eco Brick επένδυσης εσωτερικού χώρου blanky HELLAS STONES ( 1 m2)" είναι 3".

+

Το αναπαλαιωμένο τουβλάκι της HELLAS STONES αποτελεί το διαχρονικό υλικό το οποίο μπορείτε να εφαρμόσετε άψογα και πολύ εύκολα σε οποιαδήποτε επιφάνεια της κατοικίας σας, χωρίς καμία αμφιβολία για το τελικό αποτλελεσμα. Ο τεράστιος όγκος των έργων της HELLAS STONES από τουβλάκι αποδεικνύουν την αρτιότητα στο τελικό αποτέλεσμα, καθώς και την αποδοχή του από τον κόσμο ως την καλύτερη διακοσμητική επιλογή. Προιόν το οποίο προορίζεται μόνο για εσωτερική χρήση.

Για  την αδιαβροχοποίηση των πορωδών τούβλων την προστασία τους απο την υγρασία και ταυτόχρονα για τον καθαρισμό τους σας προτείνουμε το πρωτοποριακό υλικό Ισπανικής προελεύσεως το οποίο δεν σχηματίζει κανένα φιλμ πάνω στην επιφάνεια και ειναι τελείως  άοσμο Aguastop Invisible.


Μήκος = 18cm

Ύψος = 5cm

Πάχος = 5mm

Κιβώτιο =

1 m2

Προσοχή..! 

Τα μεταφορικά δεν υπολογίζονται από το σύστημα.  

Επικοινωνήστε για το κόστος των μεταφορικών.Brands:
Hellas Stones

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. +24%

REWARDS PROGRAM

Χρήσιμα