Κρέμα ματιών με γάλα γαϊδούρας ,βιταμίνη Ε και φυτικό κολλαγόνο χειροποίητη 20ml

Brands:
19.99 
Σύντομη Περιγραφή:

Χειροποίητη κρέμα ματιών με 24% γάλα γαιδούρας πλούσια σε βιταμίνη Ε και φυτικό κολλαγόνο, εξαιρετική για την αντιγύρανση, την θεραπεία των ρυτίδων.

Κρέμα ματιών με γάλα γαϊδούρας
Σε Απόθεμα
+

Χειροποίητη κρέμα ματιών με γάλα γαιδούρας πλούσια σε βιταμίνη Ε και φυτικό κολλαγόνο. Είναι παρασκευασμένη με 24% γάλα γαϊδούρας, που η πλούσια σύνθεση του με τα υψηλά επίπεδα των φωσφολιπιδίων πρωτεΐνης και ceramides το καθιστούν εξαιρετικό για την αντιγύρανση, την θεραπεία των ρυτίδων καθώς και για την αναδιάρθρωση και αναγέννηση του προσώπου με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η βιταμίνη Ε, είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό, προστατεύει τις ίνες κολλαγόνου από την καταστροφική δράση των ελευθέρων ριζών που οδηγούν στις ρυτίδες, ανακουφίζει την ξηρότητα του δέρματος και προάγει την απαλότητα του. Ακόμα, προστατεύει το πιο ακραίο στρώμα της επιδερμίδας μας από την ζημιά που προκαλεί η UV ακτινοβολία, περιορίζοντας τη δυνατότητα για ηλιακά εγκαύματα.

Το φυτικό εκχύλισμα από γλυκοπρωτείνες έχει ιδιότητες παρόμοιες με αυτές του δέρματος. Είναι πολύ ευεργετικό για την επιδερμίδα καθώς: ενυδατώνει σε βάθος, λειαίνει το δέρμα, αποτρέπει την υπερβολική αφυδάτωση και έτσι μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Απαραίτητο συστατικό για τις ξηρές, αφυδατωμένες και ώριμες επιδερμίδες.

Συστατικά:

Γάλα γαϊδούρας

Ροδόνερο

Μεταλλικό νερό

Γλυκερίνη

Φουντουκέλαιο

Γαλακτωματοποιητής

1% συντηρητικό

Κατασκευάζεται στην Ελλάδα – Στηρίζουμε την ελληνική παραγωγή

Brands:
ΟΝΟΙΑΜΑΤΑ

Βιολογικά καλλυντικά ΟΝΟΙΑΜΑΤΑ (ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ_ΕΟΦ.jpg, 67 Kb) [Λήψη]