Πλαστικό σπίτι για σκύλους Ferplast dogvilla 90

DOGVILLA 90

107.88 

1) Διαστάσεις στο εσωτερικό του σπιτιού:
Μήκος 75 εκ.
Πλάτος 55 εκ.
Ύψος 55 εκ.
2) Διαστάσεις εξωτερικά του σπιτιού:
Μήκος 88 εκ.
Πλάτος 72 εκ.
Ύψος 65 εκ.
3) Διαστάσεις σπιτιού με την πλαστική πλατφόρμα ανοιγμένη:
Μήκος 127 εκ.
Πλάτος 72 εκ.
Ύψος 65 εκ
Το πλαστικό σπίτι για σκύλους - Ferplast dogvilla90 είναι κατάλληλο για υπαίθριους χώρους. Είναι κατασκευασμένο από σκληρό και ανθεκτικό πλαστικό με ένα πατενταρισμένο σύστημα ανοίγματος από το πλευρικό τοίχωμα. Το ανοιγόμενο πλευρικό σύστημα μπορεί να τοποθετηθεί ή από τη δεξιά ή από την...
+

Το πλαστικό σπίτι για σκύλους - Ferplast dogvilla90 είναι κατάλληλο για υπαίθριους χώρους.
Είναι κατασκευασμένο από σκληρό και ανθεκτικό πλαστικό με ένα πατενταρισμένο σύστημα ανοίγματος από το πλευρικό τοίχωμα.

Το ανοιγόμενο πλευρικό σύστημα μπορεί να τοποθετηθεί ή από τη δεξιά ή από την αριστερή πλευρά του σκυλόσπιτου, ανάλογα με την επιθυμία του κάθε ιδιοκτήτη.Είναι ειδικά κατασκευασμένο για να προσαρμοστεί απόλυτα με τον ανάλογο χώρου που διαθέτει κάθε ένας. Όταν το πλευρικό σύστημα ανοιχτεί, δημιουργείται μια πλαστική πλατφόρμα που στηρίζεται στο έδαφος και δίνει στο σκυλί περισσότερο χώρο για τον εαυτό του.

Το πλαστικό σπίτι για σκύλους - Ferplast dogvilla90 είναι ιδανικό για όλες τι εποχές καθώς είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα αερισμού και αποστράγγισης του νερού, τα οποία εγγυώνται ένα ξηρό περιβάλλον σε κάθε περίπτωση.

Η βάση του σπιτιού για σκύλους έχει κατασκευαστεί με ειδικές υποδοχές οι οποίες επιτρέπουν στο νερό να τρέξει μακριά από το σπίτι.

Ειδικές άκρες αλουμινίου γύρω από την είσοδο του σπιτιού είναι μελετημένες για την αποφυγή δαγκωμάτων από το σκύλο, τα οποία δαγκώματα πολλές φορές καταστρέφουν τα σπίτια.Είναι πολύ απλό και εύκολο και δεν απαιτεί ειδικά εργαλεία για να στηθεί .

Επίσης αποσυναρμολογείται εύκολα καθιστώντας εύκολη την μεταφορά του ακόμα και στις διακοπές.

Ιδανικό για μεσαίου μεγέθους ράτσες σκύλων.

Κατόπιν Παραγγελίας, Παράδοση έως 10 ημέρες

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. +24%

Συναφή Προϊόντα

Χρήσιμα