Κόλλα επιδιόρθωσης Repair Express Pattex 48g

5.99 
Σύντομη Περιγραφή:

Η Pattex Repair Express κόλλα δύο συστατικών εξαιρετική για υγρές επιφάνειες και επιτρέπει το βάψιμο, το τρίψιμο με γυαλόχαρτο και το φινίρισμα. Ιδανική για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Τιμή σε πόντους: 999 πόντοι
Repair Express κόλλα Pattex
Σε Απόθεμα
+

Η Pattex Repair Express είναι μια εποξική κόλλα επιδιόρθωσης σε πάστα 2 συστατικών. Επισκευάζει και σφραγίζει τρύπες και ρωγμές σε δεξαμενές, αγωγούς, καλοριφέρ, λέβητες και σωλήνες χωρίς άδειασμα. Η Pattex Repair Express προσφέρει γρήγορο και ισχυρό κράτημα. Ενδείκνυται για την επισκευή, την ανακατασκευή και τη συγκόλληση διαφόρων υλικών, όπως:

  • κεραμικά
  • τσιμέντο
  • μεταλλικές επιφάνειες
  • ξύλο
  • πέτρα
  • γυαλί

Η πάστα Pattex Repair Express είναι, επίσης, εξαιρετική για υγρές επιφάνειες και επιτρέπει το βάψιμο, το τρίψιμο με γυαλόχαρτο και το φινίρισμα. Ιδανική για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Οδηγίες:

1. Βεβαιωθείτε ότι οι επιφάνειες είναι στεγνές, χωρίς σκόνη και γράσα. Σημαντικό: η εφαρμογή πρέπει να γίνει το αργότερο μέσα σε 3 λεπτά μετά την ανάμιξη.

2. Φοράτε προστατευτικά γάντια, π.χ. λάτεξ ή βινυλίου, για την προστασία των χεριών σας.

3. Καθαρίστε τις επιφάνειες. Τρίψτε για καλύτερο κράτημα

4. Κόψτε όση πάστα Pattex Repair Express χρειάζεστε και αφαιρέστε το διάφανο περιτύλιγμα. Αναμίξτε με τα χέρια σας το άσπρο και το μπλε κομμάτι μέχρι να γίνουν ένα ενιαίο, μπλε ανοιχτό σώμα. Εφαρμόστε μέσα σε 3 λεπτά!

5. Για κόλλημα: απλώστε την πάστα στη μία επιφάνεια και πιέστε τις δύο επιφάνειες μαζί. Χρησιμοποιήστε περισσότερα κομμάτια για μεγαλύτερες επιφάνειες.

6. Για γέμισμα ή συμπληρωματικό γέμισμα: απλώστε το μίγμα πάστας στο κενό ή την οπή και λειάνετε την επιφάνεια πριν στεγνώσει η πάστα (5 λεπτά).

7. Για ανακατασκευή: Πλάστε το σχήμα που θέλετε με τα χέρια σας και λειάνετε την επιφάνεια πριν το προϊόν αρχίσει να στεγνώνει.

8. Η κόλλα στεγνώνει τελείως μετά από 5 λεπτά.H ουσία ή το μείγμα δεν είναι επικίνδυνο με βάση τον Κανονισμό (ΕΚ) 1272/2008 (CLP).
Συμπληρωματικές πληροφορίες
Περιέχει N-(3-(Tριμεθόξυσιλυλο)προπυλο)αιθύλενοδιαμίνη. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.
Δήλωση προφύλαξης: P102 Μακριά από παιδιά.
Brands:
Pattex

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας (MSDS_1863223_Pattex_Repair_Xpress_bar_12x48g_GR.pdf, 274 Kb) [Λήψη]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική