Πιστόλι θερμού αέρα Furno 750 Wagner 2000W

10 Είδος(η)
Furno 750 Wagner

95.00 

Επαγγελματικό πιστόλι θερμού αέρα Wagner Furno 500, με ρυθμίσεις θερμοκρασίας από 50° C και 630° και οθόνη LED με λειτουργία μνήμης για την ανάκληση. Διαθέτει 6 ρυθμίσεις ροής αέρα και λειτουργία ψύξης για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του πιστολιού θερμού αέρα. Ιδανικό για ένα ευρύ φάσμα εργασιών.

+

Επαγγελματικό πιστόλι θερμού αέρα Wagner Furno 700 υψηλής απόδοσης, με ρυθμίσεις θερμοκρασίας από 50° C και 630° C, που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη θερμοκρασία και τη ροή του αέρα για ένα ευρύ φάσμα εργασιών. Διαθέτει οθόνη LED με λειτουργία μνήμης για την ανάκληση των τελευταίων ρυθμίσεων και 6 ρυθμίσεις ροής αέρα και λειτουργία ψύξης για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του πιστολιού θερμού αέρα.

Το πιστόλι θερμού αέρα Wagner Furno 750 διαθέτει ανθεκτικό στη θερμότητα κάλυμμα ακροφυσίων με πλευρικές βίδες για την αποφυγή επαφής των θερμών ακροφυσίων σε επιφάνειες όταν εργάζεστε σε στενούς χώρους. Υπάρχουν διπλοί σταθεροποιητές και μια μοναδική λειτουργία Angle-Loc στη θήκη μεταφοράς για ασφαλή λειτουργία χωρίς χέρια και άγκιστρο για εύκολη αποθήκευση. Ακόμα περιλαμβάνει αισθητήρες θερμικής προστασίας για τη ρύθμιση της θερμότητας.

Είναι ιδανικό για DIY κατασκευές , για την απομάκρυνση της μπογιάς χωρίς σκόνη και ένα ευρύ φάσμα εργασιών. Περιλαμβάνει εργονομικά σχεδιασμένη λαβή για τέλεια ισορροπία και άνεση.

Το πιστόλι θερμού αέρα και τα αξεσουάρ του παρέχονται όλα σε μια γερή θήκη μεταφοράς για εύκολη αποθήκευση.

Το μοναδικό πιστόλι θερμού αέρα που έχει (4) Τέσσερα χρόνια εγγύηση.

Χαρακτηριστικά:

  • Ισχύς εισόδου: 2000 W
  • Εύρος θερμοκρασίας: 50 - 630 °C
  • Ροή αέρα: 820 l/min
  • Ρυθμίσεις ροής αέρα: 6
  • Οθόνη LED
  • Γρήγορη θέρμανση
  • Βάση στήριξης για χρήση χωρίς κράτημα

Brands:
Wagner

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. +24%

Χρήσιμα