Πιστόλι θερμού αέρα Furno 500 Wagner 2000W

7 Είδος(η)
Heat gun Furno 500 Wagner

61.00 

Αρχική Τιμή: 64.00 

Επαγγελματικό πιστόλι θερμού αέρα Wagner Furno 500, με 12 ρυθμίσεις θερμοκρασίας 60° C και 600° C οθόνη LED με λειτουργία μνήμης για την ανάκληση. Διαθέτει 2 ρυθμίσεις ροής αέρα και λειτουργία ψύξης για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του πιστολιού θερμού αέρα. Ιδανικό για ένα ευρύ φάσμα εργασιών.

+

Επαγγελματικό πιστόλι θερμού αέρα Wagner Furno 500 υψηλής απόδοσης, με 12 ρυθμίσεις θερμοκρασίας 60° C και 600° C, που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη θερμοκρασία και τη ροή του αέρα για ένα ευρύ φάσμα εργασιών. Διαθέτει οθόνη LED με λειτουργία μνήμης για την ανάκληση των τελευταίων ρυθμίσεων και 2 ρυθμίσεις ροής αέρα και λειτουργία ψύξης για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του πιστολιού θερμού αέρα.

Το πιστόλι θερμού αέρα Wagner Furno 500 διαθέτει ανθεκτικό στη θερμότητα κάλυμμα ακροφυσίων με πλευρικές βίδες για την αποφυγή επαφής των θερμών ακροφυσίων σε επιφάνειες όταν εργάζεστε σε στενούς χώρους. Υπάρχουν διπλοί σταθεροποιητές για ασφαλή λειτουργία χωρίς χέρια και άγκιστρο για εύκολη αποθήκευση. Ακόμα περιλαμβάνει αισθητήρες θερμικής προστασίας για τη ρύθμιση της θερμότητας.

Είναι ιδανικό για DIY κατασκευές και ένα ευρύ φάσμα εργασιών. Περιλαμβάνει εργονομικά σχεδιασμένη λαβή για τέλεια ισορροπία και άνεση.

Το μοναδικό πιστόλι θερμού αέρα που έχει (4) Τέσσερα χρόνια εγγύηση.

Χαρακτηριστικά:

  • Ισχύς εισόδου: 2000 W
  • Εύρος θερμοκρασίας: 12 επιλογές 60 - 600 °C
  • Ροή αέρα: 800 l/min
  • Οθόνη LED
  • Γρήγορη θέρμανση
  • Βάση στήριξης για χρήση χωρίς κράτημα

Brands:
Wagner

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. +24%

Χρήσιμα