Μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων 3 θέσεων Doorado PARK-BBR3

65.00 
Σύντομη Περιγραφή:

Μπάρα στάθμευσης 3 ποδηλάτων Doorado PARK-BBR3, κατάλληλο για καταστήματα αλλά και για ιδιωτική χρήση. Το σταντ ποδηλάτων είναι από γαλβανιζέ κουρμπαριστές λαμαρίνες και σωλήνες. Διαστάσεις: 990mm x 250mm x 235mm (ύψος)

Τιμή σε πόντους: 10833 πόντοι
Doorado PARK-BBR3
Σε Απόθεμα
+

Μπάρα πάρκινγκ ποδηλάτων 3 θέσεων PARK-BBR3 Doorado, από γαλβανιζέ κουρμπαριστές λαμαρίνες και σωλήνες. Το τριθέσιο σταντ ποδηλάτων PARK-BBR3 είναι κατάλληλο για καταστήματα αλλά και για ιδιωτική χρήση. Ο μπροστινός τροχός τοποθετείται διαγώνια ώστε να μην συγκρούονται τα τιμόνια μεταξύ τους.

Διαστάσεις: 990mm x 250mm x 235mm (ύψος)


Η συσκευασία περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα υλικά για την τοποθέτηση της σε σκυρόδεμα.


Μπάρες στάθμευσης ποδηλάτων :

  • Τα σταντ ποδηλάτων είναι κατάλληλα για κλείδωμα ποδηλάτων και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορους χώρους όπως καταστήματα, γραφεία, σχολεία, δημόσιους οργανισμούς και εταιρείες. Μπορούν να τοποθετηθούν  πλησίον σε ποδηλατόδρομους αλλά και σε χώρους συνάθροισης κοινού.
  • Ο ιδιοκτήτης του ποδηλάτου μπορεί να παρκάρει στις θέσεις αυτές το ποδήλατο και να το κλειδώσει. Οι μπάρες των ποδηλάτων μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 7 ποδήλατα. Μπορούν όμως να τοποθετηθούν σε σειρά και να δημιουργηθούν όσες θέσεις απαιτούνται. 
  • Η μία από τις δύο ρόδες του ποδηλάτου τοποθετείται στη ειδική υποδοχή του σταντ. Η υποδοχή του σταντ πρακτικά ειναι συμβατή με κάθε πλάτος τροχού. Μπορεί να κλειδωθεί με κλειδαριά πέταλο, αλυσίδα με λουκέτο κτλ. Το σταντ πακτώνεται στο έδαφος προσφέροντας μεγάλη ασφάλεια και σταθερότητα.


Brands:
Doorado

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική