Βερνίκι με χρώμα Wax Finish Varnish POLYVINE φινίρισμα κεριού 500ml

4 Είδος(η)
Wax Finish Varnish Color

14.99 

Wax Finish Varnish Polyvine βερνίκι νερού με χρώμα μεταξένιου φινιρίσματος, δίνει την όψη κεριού, ακρυλικής σύνθεσης για προστασία από την φθορά της καθημερινής χρήσης, το νερό και την θερμότητα.

Διατίθεται σε 5 χρώματα.

+

Το Wax Finish Varnish Polyvine είναι βερνίκι νερού με χρώμα μεταξένιου φινιρίσματος ακρυλικής σύνθεσης για προστασία από την φθορά της καθημερινής χρήσης, το νερό και την θερμότητα. Παράλληλα αφήνει ένα σατινέ μεταξένιο φινίρισμα που δίνει την όψη κεριού. Περιποιείται όλα τα είδη ξύλου προσδίδοντας υψηλή αντοχή και όμορφη όψη. Εφαρμόζεται εύκολα. Με το Wax Finish Varnish Polyvine χαρίζουμε μεταξένιο φινιρισμα κεριού σε ξύλινα έπιπλα, ντουλάπια κουζίνας, σκάλες, παιδικά παιχνίδια, κορνίζες, έπιπλα κήπου, ξύλινα κάγκελα.Στο χρώμα κιμωλίας, chalk paint η προστασία του εφέ με τα κεριά της Polyvine γίνεται παιχνίδι.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ανακατέψτε καλά το προϊόν. Εφαρμόστε με πινέλο καλής ποιότητας. Το Wax Finish Varnish Polyvine μπορεί να εφαρμοστεί πάνω σε μια μεγάλη ποικιλία επιφανειών. Αφαιρέστε τυχόν λιπαρές ουσίες ή βρωμιά από την επιφάνεια.
Εφαρμόστε μια λεπτή, ομοιόμορφη στρώση Wax Finish Varnish Polyvine, δουλεύοντάς το κατά τη φορά των νερών του ξύλου και αφήστε το να στεγνώσει. Τρίψτε την επιφάνεια με γυαλόχαρτο ή σύρμα και εφαρμόστε μια δεύτερη στρώση. Αφήστε να στεγνώσει για τουλάχιστον 4 ώρες σε αεριζόμενο θερμό χώρο. Τρίψτε ξανά την επιφάνεια με σύρμα για να αποκαλυφθεί το γυαλιστερό κερωμένο τελείωμα.
Μην εφαρμόζετε πάνω από γυαλιστικά ή βαφές λαδιού. Διάφανα ακρυλικά χρώματα μπορεί να τραβήξουν λεκέδες από βαφή emulsion/latex.

Διατίθεται σε 5 χρώματα.

Κέρωμα τοίχων Το Wax Finish Varnish Polyvine μπορεί να εφαρμοστεί σε νέες γυψοσανίδες, φροντίζοντας και προστατεύοντας τις παράλληλα. Δίνεται επιπλέον βάθος στα διακοσμητικά εφέ όταν ολοκληρώνετε με το Varnishing Wax.

Αν θέλετε να το δικό σας μοναδικό χρώμα χρωματίστε το διάφανο Wax Finish Varnish PolyvineΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ:  Προϊόν με βάση το νερο. Ακίνδυνο. Ρ271 Εξασφαλίστε καλό εξαερισμό κατά τη διάρκεια της εφαρμογής και του στεγνώματος. Ρ102 Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Ρ305+Ρ351 Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό. Ρ501 Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς/ περιφερειακούς/ εθνικούς/διεθνείς κανονισμούς Προϊόν Ην. Βασιλείου

Brands:
Polyvine

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. +24%

Χρήσιμα