Υγρό γυαλί Liquid Glass δύο συστατικών (Α+Β) Mercola

19.49 
Σύντομη Περιγραφή:

Υγρό γυαλί Liquid Glass δύο συστατικών (Α + Β) της Mercola. Είναι ιδανική για την προστασία και την διακόσμηση όμοιων και ανόμοιων υλικών, χωρίς να συρρικνώνεται δίνοντας στο τελείωμα μια επιφάνεια σαν γυαλί.

Τιμή σε πόντους: 3248 πόντοι
Liquid Glass Mercola Υγρό γυαλί
Σε Απόθεμα
+

Το υγρό γυαλί Liquid Glass της Mercola είναι μια ισχυρή, διάφανη εποξειδική ρητίνη (κόλλα) δύο συστατικών, εξαιρετικής μηχανικής αντοχής και πρόσφυσης, με πολύ μεγάλη αντοχή στην υγρασία, διαλύτες και θερμοκρασία. Είναι ιδανική για την προστασία και την διακόσμηση όμοιων και ανόμοιων υλικών, χωρίς να συρρικνώνεται δίνοντας στο τελείωμα μια επιφάνεια σαν γυαλί. Χρησιμοποιείται για την κατασκευή ειδικών διακοσμητικών εφαρμογών με ανάγλυφα αντικείμενα γεμίζοντας τα κενά και τους πόρους. Με την LIQUID GLASS μπορείτε να δημιουργήσετε απίστευτες καλλιτεχνικές κατασκευές για διακόσμηση και χρήση.

Χρησιμοποιήστε το υγρό γυαλί Liquid Glass σε:
Χαρτόνι - Ξύλο - Μέταλλο - Πέτρα - Κεραμικά - Πορσελάνες - Διακοσμητικά δάπεδα - DIY κατασκευές - Διακοσμητικά - Κοσμήματα - Τεχνοτροπίες.

Προσοχή! Δεν είναι κατάλληλη για έκθεση σε ηλιακή ακτινοβολία (UV).

Οδηγίες εφαρμογής:

  • Εφαρμόστε σε επιφάνειες στεγνές και καθαρές από σκόνη και λίπη. Η προσεκτική προετοιμασία της επιφάνειας είναι σημαντική για να επιτευχθεί άριστο τελείωμα και μεγάλη ανθεκτικότητα.
  • Ανακατέψτε μόνο όση ποσότητα πρόκειται να χρησιμοποιήσετε άμεσα, τα συστατικά ρητίνη Α και σκληρυντή Β σε αναλογία 100:60, χρησιμοποιώντας μια σπάτουλα.
  • Αν εφαρμόζετε το υλικό σε στρώματα θα πρέπει η κάθε στρώση να εφαρμόζεται πριν αρχίζει να πήζει η προηγούμενη για να αποφευχθεί η δημιουργία γραμμών ή μειωμένη διαφάνεια.
  • Ψεκάστε το καλούπι με καθαρό λάδι σιλικόνης πριν την έκχυση του υλικού σε αυτό για να μην κολλήσει.
  • Εφαρμόστε το υλικό στη προετοιμασμένη επιφάνεια έχοντας φροντίσει να καλουπωθεί το προς κατασκευή αντικείμενο για να μην τρέξει η ρητίνη.
  • Αντικείμενα με χαμηλό ειδικό βάρος πρέπει να στερεώνονται για να μην επιπλεύσουν ή μετακινηθούν μέχρι την τελική ωρίμανση του υλικού.
  • Αφήστε το αντικείμενο με το υγρό γυαλί σε προστατευμένο χώρο από υγρασία και σκόνη.
  • Το μείγμα αρχίζει να σκληραίνει σε 1 ώρα περίπου ανάλογα με την θερμοκρασία του περιβάλλοντος.
  • Ωρίμανση σε 6 με 8 ώρες.
  • Πλήρης ωρίμανση σε 4 - 7 ημέρες ανάλογα με το πάχος της στρώσης και τη θερμοκρασία περιβάλλοντος.


Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική