-14%

Χρώμα μεταλλικό νερού διακοσμητικό DECO METAL 750ml

30.00 
Αρχική Τιμή: 34.99 
Σύντομη Περιγραφή:
Το DECO METAL είναι ακρυλικό μεταλλικό διακοσμητικό χρώμα νερού. Είναι άοσμο. Χρησιμοποιείται σε ασταρωμένες επιφάνειες σπατουλαριστές, μεταλλικές ή ξύλινες. Στεγνώνει αργά παρέχοντας αρκετό χρόνο εργασίας ώστε να επιτύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.Χρησιμοποιείται σε πλήθος διακοσμήσεις, DIY,...
Τιμή σε πόντους: 5000 πόντοι
DECO METALδιακοσμητικό μεταλλικό
Σε Απόθεμα
+

Το DECO METAL είναι ακρυλικό μεταλλικό διακοσμητικό χρώμα νερού. Είναι άοσμο. Χρησιμοποιείται σε ασταρωμένες επιφάνειες σπατουλαριστές, μεταλλικές ή ξύλινες. Στεγνώνει αργά παρέχοντας αρκετό χρόνο εργασίας ώστε να επιτύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.Χρησιμοποιείται σε πλήθος διακοσμήσεις, DIY, χειροτεχνίες και ζωγραφική.Προτείνεται για αγιογραφίες και εκκλησιαστικά είδη

Δουλέψτε την επιφάνεια ανά 1m2. Πριν στεγνώσει η άκρη, ενώστε με την επόμενη περιοχή. Αν επιθυμείτε να κάνετε το τελικό αποτέλεσμα πιο έντονο, απλά εφαρμόστε περισσότερες στρώσεις.

  • ποικιλία μεταλλικών αποχρώσεων
  • εύκολο στην εφαρμογή
  • εντυπωσιακό αποτέλεσμα


Το προϊόν δεν έχει ταξινόµηση κινδύνου κατά τις διατάξεις του Κανονισµού (CE) 1272/2008 (CLP) (και επόµενες µετατροπές και προσαρµογές). 
Περιγραφή των µέτρων πρώτων βοηθειών.
ΜΑΤΙΑ: Βγάλτε τους φακούς επαφής. Ξεπλυθείτε άµεσα µε άφθονο νερό για τουλάχιστον 30/60 λεπτά, ανοίγοντας καλά τα βλέφαρα. Ζητήστε άµεσα την συµβουλή ενός γιατρού.
∆ΕΡΜΑ: Βγάλτε από πάνω σας τα µολυσµένα ρούχα. Κάντε αµέσως ένα ντους. Ζητήστε άµεσα την συµβουλή ενός γιατρού.
ΚΑΤΑΠΟΣΗ: ∆ώστε την µεγαλύτερη δυνατή ποσότητα νερού. Ζητήστε άµεσα την συµβουλή ενός γιατρού. Μην προκαλείτε εµετό αν δεν έχετε την έγκριση του γιατρού.
ΕΙΣΠΝΟΗ: Καλέστε άµεσα ένα γιατρό. Μετακινήστε το άτοµο σε ανοικτό αέρα, µακριά από το χώρο του ατυχήµατος. Αν η αναπνοή σταµατήσει, πραγµατοποιήστε τεχνητή αναπνοή. Λάβετε κατάλληλες προφυλάξεις για το διασώστη.
Σηµαντικότερα συµπτώµατα και επιδράσεις, άµεσες ή µεταγενέστερες.
Για συµπτώµατα και αποτελέσµατα που οφείλονται στις εµπεριεχόµενες ουσίες, δείτε το κεφ. 11.
Ένδειξη οιασδήποτε απαιτούµενης άµεσης ιατρικής φροντίδας και ειδικής θεραπείας.
Μη διαθέσιµες πληροφορίες.

Brands:
Pellachrom

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας (B097000_DECO_METAL_EL.pdf, 169 Kb) [Λήψη]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική