Σπρέι βαφής μεταλλικό πέρλα Rust-Oleum Pearly - Metallic 400ml10.40 
Σύντομη Περιγραφή:

Μεταμορφώστε αντικείμενα με το σπρέι της  Rust-Oleum Pearly - Metallic που θα ανακαινίσει και θα μεταμορφώσει τα έπιπλα σας. Κλασικό, μεταλλικό φινίρισμα, χαρίζει μια νέα ευκαιρία σε φθαρμένα αντικείμενα. Μπορείτε να το εφαρμόσετε σε μέταλλο, ξύλο, πλαστικό, ακόμη και γυαλί με τη σωστή προετοιμασία.

Τιμή σε πόντους: 1734 πόντοι
2507XX
Σε Απόθεμα
+

Μεταλλικό χρώμα σε απόχρωση λευκής πέρλας και άσπρο χρυσό σε σπρέι.Με τη βαφή Pearly White ή White Gold της Rust Oleum  μπορείτε να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή, παλαιωμένη και ξεθωριασμένη όψη εφαρμόζοντας το απευθείας στο γυμνό ξύλο που είναι ιδανικό για τις πιο σκούρες ξύλινες αποχρώσεις ή σε ήδη βαμμένες ξύλινες και αντίστοιχα σκληρές επιφάνειες (ιδανικό για μεσαίες έως σκούρες αποχρώσεις).Είναι ένας καλός τρόπος για να ανανεώσετε το σπίτι σας!

Δείτε τα αντικείμενά σας να μεταμορφώνονται με το σπρέι βαφής μεταλλικό - πέρλα που προσφέρει λαμπερή, μαργαριταρένια λάμψη, στεγνώνει γρήγορα και έχει εξαιρετική κάλυψη. Είναι για εσωτερική χρήση μόνο και έχει μεγάλη αντοχή σε γδαρσίματα.


Διατίθεται σε δυο φανταστικά μοντέρνα φινιρίσματα, για τη δημιουργία καλαίσθητων μεταλλικών τελειωμάτων

1. Το Rust-Oleum White Gold λευκό μεταλλικό μια μοντέρνα λαμπερή μεταλλική απόχρωση του λευκού, αντανακλάται στο δωμάτιο και χαρίζει φώς.

▶ 2. Το Rust-Oleum Pearly White λευκή πέρλα μια εξαιρετική λαμπερή μαργαριταρένια λάμψη με εκπληκτικό φινίρισμα στα έργα χειροτεχνίας και στα αντικέιμενα  γύρω από το σαλόνι ή το δωμάτιο σας

▶ 3.  Για δημιουργγία ένος βιομηχανικού στύλ industrial με πλούσια λαμπερή μεταλλική εμφάνιση δοκιμάστε το  Rust-Oleum Gun Metal


Xαρακτηριστικά προϊόντος:  

  • Γρήγορο στέγνωμα.
  • Μόνο εσωτερική χρήση.
  • Μέγεθος συσκευασίας 400 ml.
  • Καλύπτει κατά μέσο όρο 2m² ανά λίτρο.
  • Χρόνος στεγνώματος : 20min πλήρης σκλήρυνση μετά από 24 ώρες, επαναβαφή εντός 1 ώρας ή μετά από 24 ώρες.

Προετοιμασία επιφάνειας: Για καλύτερα αποτελέσματα, βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια είναι καθαρή, στεγνή απο άλλα χρώματα, μούχλα & ιώδιο, κερί ή λάδι. Εάν έχει χρησιμοποιηθεί κερί, καθαρίστε καλά την επιφάνεια με λευκό αλκοόλ. Συνιστούμε το γυμνό ξύλο να τρίβεται πριν το βάψιμο. Οι σκληρές στιλπνές επιφάνειες πρέπει να λειαίνονται πριν από τη βαφή. Καλύψτε τις γύρω περιοχές για προστασία κατά τον ψεκασμό.

Επισήμανση σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1272/2008. Το προϊόν ταξινομείται και επισημαίνεται σύμφωνα με τον κανονισμό CLP.
 Εικονογράμματα κινδύνου 
Προειδοποιητική λέξη Κίνδυνος Επικίνδυνα συστατικά πρέπει να αναφέρονται στις ετικέττες: τολουόλιο οξικός n-βουτυλεστέρας Δηλώσεις επικινδυνότητας H222-H229 Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. H315 Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. H361d Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο. H336 Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. Δηλώσεις προφυλάξεων P210 Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. P251 Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. P321 Χρειάζεται ειδική αγωγή (βλέπε στην ετικέτα). P405 

Brands:
RUST-OLEUM

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Χρήσιμα

  1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
  2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
  4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
  5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.