Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Σετ βαφής ανακαίνισης μπάνιου Bathroom Paint Kit 7τμχ [ΠΡΟΣΦΟΡΑ DEAL OF THE MONTH]

Bathroom Paint Kit
In stock
Deal of the Month - Σετ βαφής ανακαίνισης μπάνιου Bathroom Paint Kit 7τμχ
Απομένουν μέχρι το τέλος της προσφοράς....:
Τιμή σε πόντους: 6293 πόντοι

* Αν θέλετε το 2ο τεμάχιο σε διαφορετικό χρώμα για το χρώμα μπάνιου συμπληρώστε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, την απόχρωση στο τμήμα "ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΗ".

69.50 
59.00 
Κερδίζετε: 10.50 
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Νέο σετ βαφής ανακαίνισης μπάνιου, Bathroom Paint Kit. Μπορεί να διστάζατε στο παρελθόν να ανακαινίσετε το μπάνιο σας, όμως πραγματικά σήμερα δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να σας αποτρέψει από το να μεταμορφώστε πλήρως. Εύκολα γρήγορα και οικονομικά. Σκεφτείτε ότι δεν θα χρειαστεί να κάνετε ξηλώματα και γκρεμίσματα.

Το σετ έχει επιλεγεί ώστε να καλύπτει τις βασικές ανάγκες για να ανακαινίσετε το μπάνιο σας χωρίς χρονοβόρες και κοστοβόρες ενέργειες.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το σετ περιέχει: Δύο τεμάχια χρώματα ανακαίνισης μπάνιου Renovation Perfection Bathroom 3V3 για την βαφή του μπάνιου. Ένα τεμάχιο αντιμουχλικό σπρέι Muffyxid για την εξαφάνιση της μούχλας, σε εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες. Ένα τεμάχιο σιλικόνη αντιμουχλική σφραγιστική για το μπάνιο με ελαστική στεγανοποίηση. Ένα τεμάχιο ρολό βαφής. Ένα τεμάχιο σκάφη. Ένα ζευγάρι γάντια εργασίας.

* Αν θέλετε το 2ο τεμάχιο σε διαφορετικό χρώμα για το χρώμα μπάνιου συμπληρώστε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, την απόχρωση στο τμήμα "ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΗ".

Περιεχόμενα σετ: 

Χρώμα:
Ανθρακί (Anthracite)

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε