Θέλετε βοήθεια στο σιδέρωμα; Έχουμε την λύση!

20/11/2016
Τέλος στα Ασιδέρωτα με Συστήματα σιδερώματος

Το σιδέρωμα των ρούχων είναι μια χρονοβόρα διαδικασία που μας ταλαιπωρεί αιώνες τώρα. Στην μάχη με τις ασιδέρωτες στοίβες ευτυχώς έχουμε σύμμαχο, την τεχνολογία που εξελίσσει τα μέσα σιδερώματος.

Η θερμότητα στο ίσιωμα των υφασμάτων χρησιμοποιείται από τον 15ο αιώνα. Τότε, για να σιδερώσουν, απλά ζέσταιναν μεταλλικές πλάκες στην εστία του σπιτιού. Στην πορεία το σίδερο έγινε κανονική μεταλλική συσκευή, περίπου στο σχήμα που το γνωρίζουμε σήμερα, με κάρβουνα που τοποθετούνταν στο εσωτερικό του, πάνω από την πλάκα. Το 1882 ο Henry W. Seely ( Η.Π.Α.) αντιλήφθηκε ότι υπήρχε ένας άλλος τρόπος για να ζεσταίνεται η βάση του σίδερου, με τη χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος. Αργότερα, το 1926 στη Νέα Υόρκη η εταιρεία στεγνοκαθαρισμού Eldec εισήγαγε στην αγορά το πρώτο σίδερο ατμού. Τότε η τεχνολογία δεν είχε φτάσει ακόμη στο σημείο που θα επέτρεπε στο σίδερο ατμού να είναι αρκετά ασφαλές και αξιόπιστο, σήμερα όμως έχουμε στην διάθεσή μας ατμοσίδερα που εγγυώνται ένα αποτελεσματικό σιδέρωμα.

Από σίδερο σιδερώματος σε ατμοσίδερο

Η εξέλιξη του ατμοσίδερου όμως δεν σταμάτησε εκεί. Ο όγκος των ρούχων και των λευκών ειδών που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας πολλαπλασιάστηκε και η ανάγκη μας για εξοικονόμηση χρόνου έγινε μεγαλύτερη. Σε αυτό το σημείο έρχονται να προστεθούν στα ατμοσίδερα οι γεννήτριες ατμού, μετατρέποντας τα σε ολοκληρωμένα συστήματα σιδερώματος με μεγάλες δυνατότητες. Δύο από τις πιο εξειδικευμένες εταιρίες στα συστήματα σιδερώματος είναι η ROWENTA και η TEFAL, πασίγνωστες στην αγορά των οικιακών συσκευών και όχι μόνο.

Και αφού κάναμε μια μικρή ιστορική αναδρομή στο σιδέρωμα ήρθε η στιγμή να σας προτείνουμε λύσεις που θα σας βοηθήσουν στην μάχη σας με τα ασιδέρωτα.

1. DG 8520 Σύστημα σιδερώματος της Rowenta, 2400WATT. Ένα επαγγελματικό σύστημα ατμού στο σπίτι σας.

Σύστημα σιδερώματος Rowenta DG 8520

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ...

2. Το Tefal SV5030 είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο σύστημα σιδερώματος με φίλτρο κατά των αλάτων.

Σύστημα σιδερώματος TEFALSV5030


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ...

3. Σύστημα σιδερώματος DG8560 της Rowenta 5,2 Bar 2400WAT με λειτουργία ECO για εξοικονόμηση ενέργειας.

Σύστημα σιδερώματος Rowenta DG8560

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ...


Στην ergomarket.gr θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ολοκληρωμένα συστήματα σιδερώματος και σίδερα ατμού σε μεγάλες προσφορές.

Ιδέες και λύσεις για το σπίτι θα βρείτε στην σελίδα μας στο facebook ergomarket.

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική