Επαγγελματική επισκευή αυτοκινήτου τώρα με σπρέι!

20/07/2022

Παρακάτω θα αποδείξουμε ότι η επαγγελματική επισκευή αυτοκινήτου μπορεί να γίνει με σπρέι καταρρίπτοντας το κοινό στερεότυπο ότι είναι αδύνατον!

Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να επισκευάσεις το αυτοκίνητο σου με σπρέι;

Πρώτη κίνηση ένα καλό αστάρωμα!

Αρχικά θα χρειαστείς αστάρι για να υπάρχει ένα προστατευτικό στρώμα μεταξύ της βαφής και του αμαξώματος το οποίο βοηθάει και στην καλύτερη πρόσφυση του τελικού χρώματος.

Με αυτού του είδους τα αστάρια ή γεμιστικά αστάρια πλαστικών σε σπρέι, ανάλογα με το πάχος της επίστρωσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν γεμιστικά και σαν αστάρια, με εξαιρετικές ιδιότητες πρόσφυσης, αντιδιαβρωτικής προστασία και γεμίσματος.

 

Μπορείς να τα εφαρμόσεις σε προφυλακτήρες, καπάκια καθρέφτη, φανάρια, εξασφαλίζοντας την κατάλληλη πρόσφυση για το χρώμα βαφής. Με αυτό τον τρόπο συνδυάζεις την απόκτηση υψηλής ποιότητας σε οικονομική τιμή. 

Δείτε εδώ τα γεμιστικά αστάρια σε σπρέι

Για τα σκουριασμένα μέταλλα αυτό που χρειάζεσαι είναι αστάρι σε σπρέι, το εφαρμόζεις απευθείας πάνω στις σκουριασμένες μεταλλικές επιφάνειες, χωρίς τρίψιμο και έχεις μια επιφάνεια έτοιμη προς βαφή.

 

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και εσωτερικά και εξωτερικά.

Για επιφάνειες inox, αλουμίνιο και γαλβανιζέ από την άλλη υπάρχουν τα ειδικά αστάρια σε σπρέι με αντιδιαβρωτικές ιδιότητες και είναι ιδανικά για να καλύψεις ειδικές περιοχές που χρειάζονται το ανάλογο υλικό και εκτός από αυτό μπορείς στην συνέχεια να τα χρησιμοποιήσεις σε άλλες επιφάνειες όπως δεξαμενές αποθήκευσης, ατσάλινες κατασκευές και περιφράξεις.

Δείτε εδώ τα ειδικά αστάρια σε σπρέι

Δεύτερη κίνηση βαφή και βερνίκι για ολοκληρωμένη προστασία!

Την βαφή του αυτοκινήτου σου μπορείς να την κάνεις και με σπρέι βαφής σύμφωνα με τον κωδικό χρώματος του αυτοκινήτου σου. Οι πιθανές τοποθεσίες για να βρεις τον κωδικό χρώματος είναι επάνω σε ένα ταμπελάκι στο χώρο της μηχανής, δίπλα στην πόρτα του οδηγού ή του συνοδηγού, πάνω στο άνοιγμα της πόρτας, στο πορτ-μπαγκάζ ή στο βιβλίο που δίνει το εργοστάσιο.

Μπορείς πραγματικά να κάνεις θαύματα και να έχεις ένα επαγγελματικό τελικό αποτέλεσμα χωρίς πολύ κόπο.

 

Αν χρειαστεί να περάσεις χρώμα στις ζάντες θα πάρεις ειδικό σπρέι για ζάντες με αντισκωριακές ιδιότητες και μεγάλες αντοχές σε κρούσεις και χαλίκια για να ανανεώσεις την εμφάνιση τους και να τις προστατεύσεις.

Για να σφραγίσεις και να προστατεύσεις το χρώμα από τις UV ακτίνες, τις γρατζουνιές και τους ατμοσφαιρικούς ρύπους χρησιμοποιήσε ένα βερνίκι δύο συστατικών (προτείνουμε να προμηθευτείς και μια χειρολαβή για σπρέι για ξεκούραστο ψεκασμό).

Δείτε εδώ τα βερνίκια και το χρώμα βαφής αυτοκινήτου σε σπρέι

Θέλεις εσωτερική και εξωτερική ανανέωση και προστασία με σπρέι;

Χρώματα θερμοκρασίας σε σπρέι για βαφή κινητήρα και όχι μόνο!

Για να βελτιώσεις το αισθητικό κομμάτι του κινητήρα είτε για προσωπικό γούστο ή για έκθεση αυτοκινήτου τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις χρώμα θερμοκρασίας σε σπρέι.

 

Είναι θερμοανθεκτικά χρώματα με βάση τη σιλικόνη για να βάψεις και να προστατεύσεις τον κινητήρα του αυτοκινήτου ή της μηχανής σου από την υγρασία, την βρωμιά και την διάβρωση.

Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα χρώματα θερμοκρασίας για να προστατεύσεις εξατμίσεις, σόμπες, αεραγωγούς, μηχανές, καλοριφέρ και κινητήρες όπως αναφέραμε παραπάνω.

Δείτε εδώ χρώματα υψηλής θερμοκρασίας σε σπρέι

Ειδικά σπρέι προστασίας για το αμάξωμα του αυτοκινήτου!

Για να στεγανοποιήσεις, να μονώσεις, να ηχομονώσεις και προστατεύσεις από γρατζουνιές το αυτοκίνητο σου στα εσωτερικά του μέρη, χρησιμοποιήσε σπρέι πίσσας με βάση το καουτσούκ.

Αν επιθυμείς να περάσεις έξτρα προστασία χρησιμοποιήσε κερί αντιδιαβρωτικής προστασίας σε σπρέι κατάλληλο για τις εσωτερικές επιφάνειες του σασί, καθώς εισχωρεί μέσα στις χαραμάδες και τις ηλεκτροσυγκολλήσεις.

 

Για να δημιουργήσεις επιφάνειες χωρίς ολίσθηση για παράδειγμα στην καρότσα του αυτοκινήτου σου χρησιμοποιήσε αντιολισθητικό χρώμα σε σπρέι. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε καταστρώματα σκαφών, σκαλοπάτια, ράμπες, γήπεδα και πισίνες με μεγάλη αντοχή στις καιρικές επιδράσεις.

Δείτε εδώ τα χρώματα προστασίας σε σπρέι

Ειδικά σπρέι οπτικών μετατροπών για την εμφάνιση του αυτοκινήτου!

Για να βελτιώσεις οπτικά τους προφυλακτήρες υπάρχει χρώμα σε σπρέι για πλαστικά και μπορείς να το εφαρμόσεις απευθείας χωρίς προεργασία. 

 

Για να ανανεώσεις την όψη στα πίσω φανάρια του οχήματος σου υπάρχει χρώμα βαφής φαναριών αυτοκινήτου σε σπρέι. Αν το χρησιμοποιήσεις σε πλαστικά μέρη πρέπει να ασταρωθούν με αστάρι για πλαστικά πρώτα.

Για να βάψεις δερμάτινα καθίσματα και τεχνητό δέρμα (Vinyl), υπάρχει σπρέι χρώματος μαύρο για δέρματα. Επίσης υπάρχει σπρέι βαφής μαύρο για να βάψεις κουκούλες κάμπριο, υφάσματα και μοκέτες, μια ιδανική και οικονομική λύση για να ανανεώσεις τα πατάκια, τα υφασμάτινα καλύμματα ή οποιαδήποτε άλλη υφαντική επιφάνεια στο αυτοκίνητό σου. 

Τέλος αν θέλεις να βάψεις τις δαγκάνες των φρένων του αυτοκινήτου σε ένα εντυπωσιακό κόκκινο χρώμα χρησιμοποιήσε ειδικό χρώμα σε σπρέι για δαγκάνες που θα χαρίσει μια όμορφη εμφάνιση στις ρόδες του αυτοκινήτου σου.

Δείτε εδώ τα χρώματα οπτικών μετατροπών σε σπρέι

Extra tip: Σπρέι που ίσως δεν γνωρίζεις αλλά σίγουρα θα σε βοηθήσουν είναι: σπρέι αφαίρεσης χρωμάτων, σπρέι κόλλα ταπετσαρίας γενικής χρήσεως για υφάσματα ουρανού, ταπέτα, χαλιά και πλαστικά βινυλίου με φόδρα.

 

Γυαλιστερό βερνίκι σε σπρέι για τα μπροστινά ή τα πίσω φανάρια και καθαριστικό σιλικόνης σε σπρέι για τον καθαρισμό των επιφανειών που πρόκειται να ασταρωθούν ή να βαφούν. Σπρέι αδιαβροχοποίησης υφασμάτων για να απωθεί τη βρωμιά, τα υγρά και τους λεκέδες

Δείτε εδώ τα ειδικά χρώματα σε σπρέι

Τέλος, αν κουράστηκες να ψάχνεις προϊόντα καθαρισμού και φροντίδας για το αυτοκίνητο σου μην ψάχνεις άλλο έχουμε φτιάξει εμείς για εσένα ένα σετ ολοκληρωμένης περιποίησης που θα καλύψει όλες τις ανάγκες σου χωρίς να σπας άλλο το κεφάλι σου!

Εάν χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες και έχεις απορίες μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Καλή επιτυχία!

Ακολουθήστε μας στο Facebook & Instagram για περισσότερες ιδέες & λύσεις.

Δείτε ακόμα:

- Τοπική βαφή αυτοκινήτου...με χειρουργική λεπτομέρεια!

- Γυάλισμα και κεραμική προστασία αυτοκινήτου!