Διακοπές και προστασία οχήματος πάνε μαζί!

06/08/2022

Οι πρώτες καλοκαιρινές διακοπές μετά από 2 χρόνια πανδημίας στην χώρα είναι ίσως από τις πιο σημαντικές διακοπές. Ήρθε η στιγμή να αποφορτιστείτε από τις ευθύνες, τα άγχη και την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Δεν πρέπει να ξεχνάτε όμως ότι το αυτοκίνητο στις διακοπές είναι ένα απαραίτητο εργαλείο μετακίνησης και καλό είναι να υπάρχουν κάποια αξεσουάρ που θα κάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές σου ευχάριστες.

Προστάτευσε το εσωτερικό του οχήματος με ηλιοπροστασία ομπρέλα

Για ένα δροσερό εσωτερικό χώρο!

Εκτός από την διατήρηση χαμηλής θερμοκρασίας στο εσωτερικό χώρο παράλληλα προστατεύεις τα υφασμάτινα και τα πλαστικά μέρη από το ξεθώριασμα και την διάβρωση γιατί πραγματικά πόσες φορές έχεις αλλάξει καλύμματα γιατί απλά ξεθώριασε το χρώμα!

 

Με την ομπρέλα ηλιοπροστασίας παρμπρίζ αυτοκινήτου θα εξασφαλίσεις την μέγιστη δυνατή προστασία, πιάνει ελάχιστο χώρο όταν μαζευτεί και τοποθετείτε πανεύκολα.

Προστάτευσε το εξωτερικό του οχήματος με κουκούλες

Για μέγιστη προστασία από τις καιρικές συνθήκες!

Εκτός από το εσωτερικό υπάρχει και το εξωτερικό του αυτοκινήτου που μπορείς να προστατεύσεις εύκολα με μια κουκούλα αυτοκινήτου. Ειδικά σε περίοδο διακοπών η σκόνη, η άμμος, τα πουλιά, ο ήλιος είναι η πιο συχνοί εχθροί του οχήματος σου. 

 

Η κουκούλα είναι ιδανική για όλες τις εποχές οπότε είναι μια αγορά που θα σου μείνει και θα φανεί χρήσιμη όλο το χρόνο.

Μπορείς να την τοποθετήσεις γρήγορα και να την αποθηκεύσεις εύκολα στην τσάντα μεταφοράς της μέχρι την επόμενη παραλία. 

Βάλε καλύμματα στα καθίσματα και ξέχνα το άγχος των λεκέδων;

Προστασία από βρωμιά και λεκέδες!

Με μια απλή κίνηση όπως να βάλεις καλύμματα καθισμάτων έχεις γλιτώσει από την έγνοια μήπως λερωθεί το ύφασμα του εργοστασιακού καθίσματος. Ειδικά όταν τελειώσεις από το μπάνιο στην παραλία το μόνο που θέλεις είναι να μπεις στο αυτοκίνητο και να επιστρέψεις πίσω στο κατάλυμα για μπάνιο και ξεκούραση.

 

Με τον τρόπο αυτό προστατεύεις τα καθίσματα από το αλάτι, τον ιδρώτα και τον ήλιο και δεν σε νοιάζει αν αλλοιωθεί το χρώμα του υφάσματος γιατί πολύ απλά μπορείς να τα αντικαταστήσεις όποτε θέλεις και οικονομικά.

Καθάρισε το κλιματιστικό και βάλε αρωματικά για ένα ευχάριστο ταξίδι

Συντήρηση κλιματιστικού και ευχάριστη ατμόσφαιρα!

Η σημασία ενός καθαρού συστήματος κλιματισμού είναι απαραίτητη με την αφόρητη ζέστη κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών σου διακοπών.

Λόγω του ότι έχει να καθαριστεί καιρό συσσωρεύονται βακτήρια που μπουκώνουν την μύτη και σου ξεραίνουν τον λαιμό και αυτό έχεις ως αποτέλεσμα μια κακή ατμόσφαιρα που σου χαλάει την διάθεση και μειώνει τα αντανακλαστικά σου κατά την οδήγηση. 

 

Για να βελτιώσεις την κατάσταση μπορείς να χρησιμοποιήσεις αποσμητικό σπρέι κλιματιστικού για το αυτοκινήτου σου. Η εφαρμογή πανεύκολη, βάζεις μπροστά το αμάξι ανοίγεις το κλιματιστικό στο φουλ, τοποθετείς το σπρέι στο κέντρο του οχήματος, κλείνεις τις πόρτες, το αφήνεις μέχρι να τελειώσει τον ψεκασμό και ο χώρος είναι έτοιμος.

Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις σετ αρωματικά αυτοκινήτου για να ανανεώνεις κάθε λίγες ημέρες με φρέσκια μυρωδιά τον εσωτερικό χώρου του αυτοκινήτου σου.

Αν σε ενδιαφέρει μπορείς να προμηθευτείς ένα συνδυασμό με σετ αρωματικά αυτοκινήτου και σπρέι φροντίδας για το εσωτερικό του αυτοκινήτου σου.

Οργάνωσε το πορτμπαγκάζ σου και εξοπλίσου με είδη ανάγκης

Εκτός από τις αποσκευές σου υπάρχουν και άλλα πράγματα που είναι αναγκαία!

Σίγουρα η ρεζέρβα, ο γρύλλος και ένας σταυρός (μπουλονόκλειδο), πρέπει να υπάρχουν 100%. Επίσης θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει ένα φαρμακείο, προειδοποιητικό τρίγωνο, φωσφοριζέ γιλέκο, φακός και γάντια, καλώδια εκκίνησης και ένας πυροσβεστήρας.

 


Καλό θα ήταν να προμηθευτείς μια τσάντα αποθήκευσης πορτμπαγκάζ και να τακτοποιήσεις όλα τα παραπάνω σε ένα μέρος, επίσης μπορείς να οργανώσεις εκεί και τα προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιείς.

Τέλος, πριν το ταξίδι σου μην ξεχάσεις να ελέγξεις την ασφάλεια του αυτοκίνητου αν έχει λήξει, τα ελαστικά αν είναι φθαρμένα ή χρειάζονται αέρα, τους υαλοκαθαριστήρες αν χρειάζονται άλλαγμα, τα υγρά του αυτοκινήτου αν βρίσκονται στην επιθυμητή ποσότητα και αν έχεις τα απαραίτητα αξεσουάρ του εξοπλισμού ανάγκης που αναφέραμε παραπάνω. Σε λιγότερο από μία ώρα θα έχεις τελειώσει.

Αν χρειαστείς περισσότερες πληροφορίες μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Καλές διακοπές!

Ακολούθησε μας στο Facebook & Instagram για περισσότερες ιδέες & λύσεις.

Δες ακόμα:

- Εξαφάνισε την μούχλα στους τοίχους με 4 βήματα!

- Φίλτρα νερού...ο απαραίτητος σύμμαχος για την υγεία μας!