8 κάμπινγκ στην Ελλάδα που πρέπει να επισκεφτείς..!

06/07/2017
8 κάμπινγκ στην Ελλάδα που πρέπει να επισκεφτείς..!


Θέλω να πάω διακοπές και φυσικά, όπως οι περισσότεροι φαντάζομαι, είπα να συμβουλευτώ το ίντερνετ. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω ότι δεν θέλω να πάω σε κάμπινγκ. Και μετά έπεσα πάνω σε ένα άρθρο της Κικής Βασσάλου, που ακολουθεί σε μορφή περίληψης.
Το αποτέλεσμα είναι ότι από εκείνη τη στιγμή δεν έχω κλείσει το άρθρο και προσπαθώ να αποφασίσω σε ποιο κάμπινγκ να κάνω τις διακοπές μου.

Κάμπινγκ, ο τρόπος διακοπών των ελεύθερων πνευμάτων και κυρίως των νέων....ΚΑΠΟΤΕ.
Σήμερα επιλέγουν αυτόν τον τρόπο διακοπών περισσότεροι άνθρωποι και κυρίως "πολιτισμένοι" αν θέλουμε να συγκρίνουμε με τα παλιότερα χρόνια. Θες λίγο η ανάγκη των ανθρώπων των πόλεων να έρθουν πιο κοντά στην φύση, θες λίγο η επιθυμία για εξερεύνηση, λίγο η οικονομική κρίση, συνέβαλαν στο να γίνει μια δημοφιλής καλοκαιρινή συνήθεια.

Φυσικά με τα χρόνια αλλάζουν και οι προορισμοί. Ας δούμε 8 από αυτούς.
πηγή: 8 κάμπινγκ-εγγύηση!

Όπως θα παρατηρήσετε κάποια από αυτά παρέχουν ανέσεις όπως ψυγείο, ψησταριά κλπ και κάποια όχι. Στην περίπτωση που ο προορισμός σας δεν καλύπτει τέτοιες ανάγκες καλό είναι να είστε εξοπλισμένοι. Προτείνουμε πριν ξεκινήσετε να έχετε μαζί σας

- Ηλεκτρικό φορητό ψυγειάκι
- Πολυκουζινάκι ή
- Επαγωγική ηλεκτρική πλάκα
- Σκίαστρο

Ναι θέλουν ρεύμα... αλλά θα έχετε ρεύμα :)

Αστυπάλαια

Ένα οργανωμένο κάμπινγκ ακριβώς μπροστά από την παραλία, με περιποιημένες υποδομές και καλή κουζίνα. Τα πάρτι κρατάνε μέχρι πρωίας.


Πύλος - Erodios Γιάλοβα

Το ιδανικό κάμπινγκ για πρωτάρηδες. Ακριβώς μπροστά στην θάλασσα. Διαθέτει σκηνές, τροχόσπιτα και μπανγκαλόους προς ενοικίαση, σύγχρονες και καθαρές εγκαταστάσεις και φυσικά φιλική εξυπηρέτηση.


Σιθωνία Χαλκιδικής - Θάλαττα, Καλαμίτσι

Φυσικά Χαλκιδική, η θάλασσα μέσα στο δάσος. Καταπράσινα τοπία δίπλα στο μπλε της θάλασσας, αυτό θα συναντήσετε αν πάτε στο κάμπινγκ Θάλαττα. Διαθέτει 7 κοινόχρηστα κτίρια με ντουζ και τουαλέτες, πλυντήρια, κουζίνες, παιδική χαρά, πισίνα και πολύ καλό εστιατόριο. Προσφέρει αθλητικές δραστηριότητες και παιδικό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης.
Αλήθεια σκέφτεστε ακόμα διακοπές σε ξενοδοχείο;


Σέριφος - Coralli, Λιβαδάκια

Είναι δίπλα στο λιμάνι, κοντά στις καλύτερες παραλίες του νησιού και έχει και πισίνα και beach bar. Οι εγκαταστάσεις είναι προσεγμένες και εκτός από χώρους για σκηνές υπάρχουν μπανγκαλόους και διαμερίσματα προς ενοικίαση.


Σίφνος - Μάκης, Καμάρες

Σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια από το λιμάνι και πολύ κοντά στη στάση του λεωφορείου. Το κάμπινγκ είναι πεντακάθαρο, η κουζίνα του πλήρως εξοπλισμένη, το νερό ζεστό μέχρι αργά το βράδυ και το ρεύμα δωρεάν.


Κεφαλλονιά - Karavomilos Beach, Σάμη

Μπροστά στη θάλασσα, πολύ κοντά στη Σάμη και μόλις λίγα λεπτά της ώρας με το αυτοκίνητο από τον Μύρτο, την καλύτερη παραλία του νησιού. Διαθέτει πισίνα, καφέ, εστιατόριο και χώρους για μαγείρεμα, πλύσιμο και ατομικά ψυγειάκια με παγοκύστες.


Β. Εύβοια - Pefki, Πευκί

Ένα καταπράσινο περιβάλλον... που βρέχεται από το Αιγαίο και η παραλία ακριβώς μπροστά έχει μεγάλα βότσαλα.


Μεσσηνίας - Φοίνικες, Φοινικούντα

Η παραλία ακριβώς μπροστά είναι αμμώδης, η θάλασσα καθαρή και ιδανική για μικρά παιδιά. Διαθέτει πολλές τουαλέτες και ντουζιέρες, με άνετες θέσεις για τις σκηνές, δωρεάν ασύρματο δίκτυο, ψυγεία, καταψύκτες, ψησταριές, εστίες κουζίνας, αλλά και μίνι μάρκετ και εστιατόριο που σερβίρει σπιτικό φαγητό.


Δείτε ακόμα:

Σκάφος! Οδηγίες για την συντήρηση και βαφή του σκάφους σας.

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ Μόνο για τους φίλους μας στο Facebook

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική