Μπάρα πηλού ανταλλακτική Smooth Surface Replacement Clay Bar G1001 Meguiar's 50gr

19.98 
Σύντομη Περιγραφή:

Μπάρα πηλού της Meguiar's με μη αποξεστική δράση που απομακρύνει εύκολα και με ασφάλεια άχνες χρωμάτων , εκκρίσεις δέντρων και άλλους περιβαλλοντικούς ρύπους προτού βλάψουν την βαφή του αυτοκινήτου σας.

Τιμή σε πόντους: 3330 πόντοι
G1001EU Clay Bar
Σε Απόθεμα
+

H μπάρα πήλου είναι το ιδανικό μέσο για την γρήγορη αφαίρεση επιβλαβών ρύπων χωρίς να χαράζει την επιφάνεια του αυτοκινήτου, όπως ρετσίνι, άχνες χρωμάτων, βιομηχανικό νέφος και πολλά άλλα. Επαναφέρει την γυαλάδα του αυτοκινήτου κάνοντας την επιφάνεια λεία σαν γυαλί διευκολύνοντας το κέρωμα και επιμηκύνοντας την διάρκειά του. Λιπάνετε την επιφάνεια με Quik Detailer πριν εργαστείτε με το Smooth Surface Replacement Clay Bar.

Οδηγίες χρήσης:

Εφαρμόζεται σε καλά πλυμένη επιφάνεια.

Ψεκάστε, τμηματικά, με το Quick Detailer την επιφάνεια.

Τρίβετε με τον πηλό πάνω στην επιφάνεια που ψεκάσατε. Αν η επιφάνεια του πηλού μαυρίσει αναπλάθετε τον πηλό.

Επαναλαμβάνετε μέχρι να απομακρυνθούν οι ρύποι.

Σκουπίστε την επιφάνεια καλά με καθαρό, 100% βαμβακερό, πανί και ελέγξτε τα αποτελέσματα. Αν χρειαστεί επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να απομακρυνθούν οι ρύποι και η επιφάνεια του αυτοκινήτου να είναι λεία σαν γυαλί.

Χώρα προέλευσης: ΗΠΑCLP ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (EC) No 1272/2008
Αυτό το υλικό δεν ταξινοµείται ως επικίνδυνο σύµφωνα µε τον Κανονισµό (EC) αριθ. 1272/2008, όπως τροποποιήθηκε, για την ταξινόµηση, την επισήµανση και τη συσκευασία ουσιών και µειγµάτων. 

Brands:
Meguiar's

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Σχετικά προϊόντα