Καθαριστικό κρυστάλλων - τζαμιών αυτοκινήτου Streak Free Window Clean Cld30016 473ml

12.90 
Σύντομη Περιγραφή:

Καθαριστικό τζαμιών αυτοκίνητου με ασυναγώνιστη καθαριστική ικανότητα για κρύσταλλα και καθρέπτες Glass Cleaner Cld30016 τεχνολογία απώθησης σκόνης, μένει καθαρό χωρίς να θαμπώνει και προσφέρει διαύγεια μεγάλης διάρκειας. Κάντε το τζάμι σας πιο αόρατο από ποτέ καθαρίζοντας βρωμιές,  κηλίδες και δαχτυλιές καθώς δεν αφήνει ατέλειες. 

Τιμή σε πόντους: 2150 πόντοι
Clean Glass Cleaner CLD30016
Σε Απόθεμα
+

Kαθαριστικό τζαμιών για το αυτοκίνητο Streak Free Window Clean της Chemical Guys είναι ιδανικό καθώς δεν αφήνει ραβδώσεις, κηλίδες και ατέλειες. Απομακρύνει με επιτυχία βρωμιές, δαχτυλιές, σκόνη και ρύπους από τα τζάμια του αυτοκινήτου, χωρίς γρατζουνιές. Δεν περιέχει αμμωνία και χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλά του, διατηρεί τα τζάμια αόρατα για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Το Streak Free είναι η απλή φόρμουλα χωρίς αμμωνία, ασφαλής για κάθε μεμβράνη απόχρωσης παραθύρου. Άλλα φθηνότερα καθαριστικά γυαλιού λειτουργούν χρησιμοποιώντας σκληρές και τοξικές χημικές ουσίες που λεκιάζουν, φουσκώνουν και υποβαθμίζουν την απόχρωση σας. Το Streak Free αναμιγνύεται χωρίς  χημικά, σκληρά καθαριστικά ή καυστικά συστατικά, διασφαλίζοντας το τζαμί σας καθαρό και πιο αόρατο από ποτέ!
Για καλυτέρα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε πετσέτα κρυστάλλων αυτοκινήτου .Σκουπίστε τυχόν βρωμιά, ακαθαρσίες  με την πρώτη πετσέτα καθαρισμού! Απομακρύνετε τυχόν βρωμιές και υπολείμματα με τη δεύτερη πετσέτα για να αποκαταστήσετε μια κρυστάλλινη λάμψη!


Γιατί να αγοράσετε αυτό το προϊόν.

  • Κάνει το τζάμι σας πιο αόρατο από ποτέ! 
  • Καθαρίζει με ασφάλεια τις βρωμιές ,σκόνες , δαχτυλιές!
  • Σας απαλλάσσει από ρύπους σκόνες και ατέλειες μια για πάντα!
  • Ασφαλές στη χρήση σε φιμέ παράθυρα, διαφανείς πλαστικούς φακούς ταμπλό οργάνων και φακούς προβολέα και οπίσθιου φωτισμού!
  • Βελτιώνει την ορατότητα για ασφαλέστερη οδήγηση!

Χώρα προέλευσης: ΗΠΑ
CLP ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (EC) No 1272/2008 Επισήμανση σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1272/2008. Το προϊόν ταξινομείται και επισημαίνεται σύμφωνα με τον κανονισμό CLP.

 Εικονογράμματα κινδύνου
 
Προειδοποιητική λέξη Κίνδυνος Επικίνδυνα συστατικά πρέπει να αναφέρονται στις ετικέττες: τολουόλιο οξικός n-βουτυλεστέρας Δηλώσεις προφυλάξεων: P101: Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα P102: Μακριά από παιδιά P261: Αποφεύγετε να αναπνέετε σκόνη/αναθυμιάσεις/αέρια/σταγονίδια/ατμούς/εκνεφώματα P264: Πλύνετε τα χέρια σχολαστικά μετά το χειρισμό P280: Να φοράτε προστατευτικά γάντια/προστατευτικά ενδύματα/μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/πρόσωπο P301+P330+P331: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Ξεπλύνετε το στόμα. ΜΗΝ προκαλέσετε εμετό P304+P340: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΣΠΝΟΗΣ: Μεταφέρετε τον παθόντα στον καθαρό αέρα και αφήστε τον να ξεκουραστεί σε στάση που διευκολύνει την αναπνοή P305+P351+P338: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετεH315 Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. H361d Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο.
Brands:
Chemicalguys

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


Χρήσιμα

  1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
  2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
  4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
  5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.