Αρωματικό αυτοκινήτου New Car Smell Chemical Guys 118ml

8.00 
Σύντομη Περιγραφή:

Αποσμητικά αρωματικό αυτοκινήτου New Car Smell Premium. Αν δεν θέλετε ένα αποσμητικό που μυρίζει πεύκο ή μέντα και κάλυψη δυσάρεστων οσμών έως την ενθάρρυνση της προσοχής από μέλη του αντίθετου φύλου , New Car Smel. Μία από τις μεγαλύτερες χρήσεις, ωστόσο, είναι αυτή της αρωματοθεραπείας ή την αποτελεσματική βελτίωση της κατάστασης του νου και του σώματος.

Τιμή σε πόντους: 1334 πόντοι
New Car Smell Chemical Guys
Σε Απόθεμα
+

Αποσμητικό αυτοκινήτου New Car Smell της Chemical Guys όχι μόνο καλύπτει τις δυσάρεστες οσμές, αλλά στοχεύει τα βακτήρια που προκαλούν αυτές τις μυρωδιές. Μυρίζει σαν ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο! Φρεσκάρει τις ταπετσαρίες, τα καθίσματα, τα πατάκια.Φρεσκάρει τον αέρα και καταστρέφει τις οσμές στην πηγή τους, ταυτόχρονα αποτρέπει την εμφάνιση των νέων οσμών με την πάροδο του χρόνου.

To New Car Smell με βάση το νερό δεν λεκιάζει υφάσματα ,  χαλιά ή ταπετσαρίες. Εξαλείφει τις οσμές τις σκοτώνει στην πηγή τους λειτουργώντας ως αποσμητικό καθώς και αποσμητικό χώρου.

Για το αυτοκίνητο, το γραφείο, το ντουλάπι, το σπίτι, τροχόσπιτο, σκάφος και οπουδήποτε υπάρχουν κακές οσμές.Το New Car Smell καθαρίζει τις μυρωδιές από οποιοδήποτε αυτοκίνητο, φορτηγό, SUV, σπίτι ή γραφείο. Απομακρύνετε τις άσχημες μυρωδιές του κλιματιστικού, τις ιδρωμένες μυρωδιές τσαντών γυμναστικής, τα μαγειρικά σκεύη με μόνο δύο γρήγορους ψεκασμούς.

Πάρτε χρόνια από τη ζωή του παλιού σας αυτοκινήτου , και  ξαναζήστε τον ενθουσιασμό σαν να αγοράσετε ένα νέο αυτοκίνητο


Διατίθεται σε 2 συσκευασίες:  New Car Smell 118ml και 473ml


Γιατί να αγοράσετε αυτό το προϊόν;
▶  Τα αρώματα με βάση το νερό δεν λεκιάζουν υφάσματα , χαλιά ή ταπετσαρίες.
▶  Εξαλείφει τις οσμές και μειώνει τις νέες οσμές με την   πάροδο του χρόνου
▶  Συμπυκνωμένο: μπορεί να αραιωθεί με έως και 2 γαλόνια αποσταγμένου νερού
▶  Διαμορφωμένο ώστε να διαρκεί 5 φορές περισσότερο από τα συμβατικά αποσμητικά χώρου αυτοκινήτου . 

▶  Το λεπτό άρωμα  διαρκεί για εβδομάδες

Χώρα προέλευσης: ΗΠΑCLP ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (EC) No 1272/2008
Επισήμανση σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1272/2008. Το προϊόν ταξινομείται και επισημαίνεται σύμφωνα με τον κανονισμό CLP.

 Εικονογράμματα κινδύνου
 
Προειδοποιητική λέξη Κίνδυνος Επικίνδυνα συστατικά πρέπει να αναφέρονται στις ετικέττες: τολουόλιο οξικός n-βουτυλεστέρας Δηλώσεις προφυλάξεων: P101: Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα P102: Μακριά από παιδιά P261: Αποφεύγετε να αναπνέετε σκόνη/αναθυμιάσεις/αέρια/σταγονίδια/ατμούς/εκνεφώματα P264: Πλύνετε τα χέρια σχολαστικά μετά το χειρισμό P280: Να φοράτε προστατευτικά γάντια/προστατευτικά ενδύματα/μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/πρόσωπο P301+P330+P331: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Ξεπλύνετε το στόμα. ΜΗΝ προκαλέσετε εμετό P304+P340: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΣΠΝΟΗΣ: Μεταφέρετε τον παθόντα στον καθαρό αέρα και αφήστε τον να ξεκουραστεί σε στάση που διευκολύνει την αναπνοή P305+P351+P338: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετεH315 Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. H361d Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο.
Brands:
Chemicalguys

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


Χρήσιμα

  1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
  2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
  4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
  5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.