Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Ισχυρή αλοιφή γυαλίσματος αυτοκινήτου Laser Ultimate Finish Chamaleon 500gr

49933
In stock
Τιμή σε πόντους: 1814 πόντοι

Δώστε βάθος στο χρώμα του αυτοκινήτου και γυαλάδα με αντανακλάσεις σαν καθρέφτες, με την γυαλιστική αλοιφή αυτοκινήτου Laser Ultimate Finish Chamaleon. Ασφαλής σε όλα τα γυαλιστερά χρώματα, ακόμα και για το βερνίκι του αυτοκινήτου.

17.00 
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)
Επιπλέον έκπτωση συνδυαστικά με συναφή προϊόντα.
=
Συνολική τιμή καταλόγου56.83 €
Τιμή για όλα50.83 €

Αλοιφή γυάλισματος Laser Ultimate Finish, που αφαιρεί εύκολα και γρήγορα την άχνα, τις ραβδώσεις και τα ολογράμματα σε σκούρα χρώματα. Οι εξαιρετικά λεπτοί κόκκοι εγγυώνται την αξιόπιστη αφαίρεση των μικρότερων ελαττωμάτων της βαφής και των μικρογρατσουνιών, με ευχάριστο φρουτώδες άρωμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο με γυαλιστικά μηχανήματα με μαλακό σφουγγάρι όσο και στο χέρι με γυαλιστικό σφουγγάρι. Με την αλοιφή γυαλίσματος αυτοκινήτου Ultimate Finish της Chamaleon μπορείτε να εξαλείψετε, με ασφάλεια, τις λεπτές γρατζουνιές - αράχνες και τα σημάδια από τα σφουγγάρια και τις πετσέτες, δίνοντας έντονες υγρές αντανακλάσεις.
Η Laser Ultimate Finish προσθέτει επίσης βάθος στο χρώμα, ειδικά σε αυτοκίνητα σκούρου χρώματος, και αφήνει το φινίρισμα των χρωμάτων απίστευτα καθαρό & γυαλιστερό με αντανακλάσεις σαν καθρέφτες.

Εξαιρετική για το τελικό στάδιο πριν το κέρωμα. Ασφαλές σε όλα τα γυαλιστερά χρώματα, ακόμα και για το βερνίκι του αυτοκινήτου.

  • Σύνθεση κατά της θολότητας
  • Αφαίρεση ομίχλης, στροβιλισμών και ολογραμμάτων σε σκούρο χρώμα
  • Οι εξαιρετικά λεπτοί κόκκοι εγγυώνται αξιόπιστη αφαίρεση των μικρότερων ατελειών βαφής και μικρογρατσουνιών

Οδηγίες :

Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Απλώστε μερικές σταγόνες σε ένα όχι πολύ μαλακό γυαλιστικό σφουγγάρι και μια μικρή ποσότητα στο επάνω μέρος να επεξεργασθεί επιφάνεια. Χρησιμοποιήστε περισσότερο γυαλιστικό εάν το σφουγγέρι - κετσές είναι στεγνό. Τοποθετήστε το επίθεμα γυαλίσματος και ξεκινήστε με αλοιφαδόρο (περιστρεφόμενο ή έκκεντρο) (1500-2000 1/min). Τα σποραδικά ολογράμματα μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία χειροκίνητα χρησιμοποιώντας ένα γυαλιστικό σφουγγέρι. Αφαιρέστε τυχόν υπολείμματα βερνικιού με ένα πανί μικροϊνών . 

Για να εξαλείψετε ακόμη πιο βαθιές και σοβαρές ατέλειες βαφής σε δευτερόλεπτα, χρησιμοποιηστε την χοντρη αλοιφή Laser Supreme cut Chamaleon.

Brands:
CHAMÄLEON

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε