3M

www.3mhellas.gr/

Προϊόντα Βαφής και Φροντίδας Αυτοκινήτων

48.00   
Brands: 3M

Αλοιφή αυτοκινήτου 1 βήματος για ολοκληρώμένες εργασίες φινιρίσματος βαφής πιο γρήγορα, αυξάνοντας τη παραγωγή στο συνεργείο επισκευής ή στο πλυντήριο αυτοκινήτων χωρίς να κουράζεστε με φινίρισμα υψηλής ποιότητας οχι πολλές αλοιφές για καλύτερη απόδοση και χαμηλότερους χρόνους επεξεργασίας.

Σε Απόθεμα
+

13.90   
Brands: 3M

Extra Fine Μεσαία Αλοιφή 250ml

Σε Απόθεμα
+

13.00   
Brands: 3M

Το καλύτερο έγινε ακόμα καλύτερο – η νέα 3MTM Perfect-itTM III Fast Cut Plus Χοντρή Αλοιφή είναι ένα λειαντικό υγρό που αφαιρεί γρήγορα τις γραμμές λείανσης από επαναβαφές ή από το εργοστασιακό βάψιμο και βοηθάει στην επίτευξη υψηλού φινιρίσματος.

Σε Απόθεμα
+

19.00   
Brands: 3M

Περιέχει λειαντικούς κόκκους 3Μ με ακρίβεια, με επικάλυψη βαρέως τύπου. Ρητίνη ενισχυμένη για αντοχή στη θερμότητα. Επικαλυμμένο με ένα στεγνό βοήθημα λείανσης για τη μείωση της αύξησης της θερμότητας.συμβάλλοντας στην αύξηση της παραγωγικότητας.

Σε Απόθεμα

185.00  239.32   
Brands: 3M

Το τρβείο λειαντήρα 3M είναι εξαιρετικό για κοπή σε στενές περιοχές, όπως κόψιμο, ξεπονταρισμα ,επικάλυψη και ραφή σημειακών συγκολλήσεων.Το τριβείο λειαντηρας αέρος μπορεί να αντικαταστήσει και το παραδοσιακό τρυπάνι που δουλεύεται στις πόντες και στις ραφες. 

Σε Απόθεμα
+

64.99   
Brands: 3M

Επαγγελματική κόλλα επισκευής πλαστικών 3M 05900 για εφαρμογή σε επισκευές πλαστικών, από την μπροστινή και πίσω πλευρά του αυτοκινήτου. ταχείας σκλήρυνσης, εύκαμπτο και τρίβεται εύκολα.

Σε Απόθεμα
+

4.90   
Brands: 3M

Πετσέτα υψηλής απόδοσης, ακόμα και στεγνό, κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες ακόμα και τις ευαίσθητες. Αφαιρεί αποτελεσματικά, χωρίς υπολείμματα σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

Σε Απόθεμα
+

3.40   
Brands: 3M

Υψηλής ποιότητας πανί με μικροΐνες για την εφαρμογή και το σκούπισμα γυαλιστικών αλοιφών, κεριών, καθαριστικών και άλλα προϊόντα. Απαλό για όλα τα είδη των επιφανειών. Μετά τη χρήση, το ύφασμα μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο.

Σε Απόθεμα
+

31.00   
Brands: 3M

Η νέα χοντρή αλοιφή Perfect-it Fast Cut Plus Extreme της 3M χάρη στην νέα βελτιωμένη σύστασή της αφαιρεί γρατζουνιές και θαμπάδες από την βαφή του αυτοκινήτου και δίνει το τέλειο φινίρισμα πολύ πιο γρήγορα. 

Σε Απόθεμα
+

2.10   
Brands: 3M

3M™ Hookit™ Εύκαμπτος Δίσκος Λείανσης 270J. Σχεδιασμένος για υγρή ή ξηρά τριβή και διαθέτει πολύ λεπτό και ευέλικτο υπόστρωμα, το οποίο προσαρμόζεται με άνεση σε εργαλεία και διαμορφωμένες επιφάνειες.

Ελάχιστη ποσότητα για το "3M Εύκαμπτος δίσκος λείανσης Hookit 150mm 34423 ένα τεμάχιο" είναι 2".

Σε Απόθεμα

2.10   
Brands: 3M

3M™ Hookit™ Εύκαμπτο Φύλλο Λείανσης Χειρός 270J. Σχεδιασμένα για υγρή ή ξηρά τριβή και διαθέτουν πολύ λεπτό και ευέλικτο υπόστρωμα, το οποίο προσαρμόζεται με άνεση σε εργαλεία και διαμορφωμένες επιφάνειες.

Ελάχιστη ποσότητα για το "3M Εύκαμπτο φύλλο λείανσης χειρός 140 x 172 mm P1500 34343 1 τεμάχιο." είναι 2".

Σε Απόθεμα
+

42.00   
Brands: 3M

Υγρό μασκαρίσματος 3M Overspray Masking Liquid-Dry (OML-D). Περνιέται με πιστόλι ψεκασμού, στεγνώνει αμέσως και αφαιρείται εύκολα, απλώς το ξεπλένετε. Προστατεύει το αυτοκίνητο από τις άχνες των χρωμάτων, μικρά γδαρσίματα και σπινθήρες συγκολλήσεων, εξοικονομώντας σας χρόνο από την ολική κάλυψη του αυτοκινήτου.

Σε Απόθεμα
+

14.50   
Brands: 3M
Η 3Μ Rubbing Compound είναι εξαιρετική αλοιφή για χρήση με το χέρι. Αφαιρεί με άνεση και ευκολία γρατσουνιές με βαθμό λείανσης 1200 ή και πιο ψιλές. Αφαιρεί επίσης μέτριες οξειδώσεις ,ολογράμματα από άλλες αλοιφές και σημάδια που αφήνει το νερό, με αποτέλεσμα ένα απαλό φινίρισμα. Για...
Σε Απόθεμα
+

211.98   
Brands: 3M

προσφέρει: -Ένα ελαφρύ και άνετο πιστόλι ασταρώματος
-Καθαρίζεται γρήγορα και εύκολα με μειωμένη χρήση διαλυτικού
-Ολοκαίνουργια υψηλή απόδοση κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε
-Μειωμένη άχνα και χαμηλότερη κατανάλωση
-Λείο φινίρισμα που μειώνει το χρόνο τηςλείανσης

Σε Απόθεμα
+

159.49   
Brands: 3M

Μάσκα προστασίας ολόκληρου προσώπου κομπλέ 3M 6800 σετ με φίλτρα και πρόφιλτρα.

Το Σετ περιλαμβάνει ζεύγος φίλτρων άνθρακα Α1 3Μ 6051,ζεύγος προφίλτρων σκόνης Ρ1 3Μ 5911 και ζεύγος καλυμμάτων συγκράτησης προφίλτρων 3Μ 501.

Σε Απόθεμα
+

14.00   
Brands: 3M

Scratch & swirl remover της 3M αφαιρεί με ασφάλεια τις μικρο-γρατζουνιές και δίνει γυαλάδα που διαρκεί.

Σε Απόθεμα
+

11.80   
Brands: 3M

Η αλοιφή γυαλίσματος Performance Finish Synthetic Wax της 3M προσφέρει εξαιρετικά ανθεκτικό και μακράς διάρκειας φινίρισμα υψηλής στιλπνότητας και ανθεκτική προστασία χρώματος και λάμψη.

Σε Απόθεμα
+

12.90   
Brands: 3M

Σφουγγάρι λείανσης αυτοκινήτου τύπου βάφλα κίτρινο από την 3M

Σε Απόθεμα
+

10.66   
Brands: 3M

Σφουγγάρι φινιρίσματος αυτοκινήτου τύπου βάφλα, ιδανικό για το τελικό γυάλισμα - φινίρισμα του αυτοκινήτου.

Σε Απόθεμα
+

15.93   
Brands: 3M
Καθαρίζει γρήγορα και αποτελεσματικά τα ελαστικά και τους τροχούς. Αφαιρεί όλες τις δύσκολες βρωμιές όπως λάδια, λιπαντικές ουσίες και βρωμιά από τα φρένα. Καθαρίζει και τις πιο δύσκολες βρωμιές από τα πλαϊνά των τροχών. Οι τροχοί αποκτούν μια εκπληκτική λάμψη. Ασφαλές για όλους τους τύπους...
Σε Απόθεμα
+

15.93   
Brands: 3M
Δίνει εύκολα και γρήγορα λάμψη «σαν καινούργιο» που διαρκεί στα ελαστικά. Δίνει φυσική λάμψη. Εφαρμόζεται εύκολα και δίνει εξαιρετική εμφάνιση στα ελαστικά. CLP ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (EC) No 1272/2008 ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ: Αυτό το υλικό δεν ταξινομείται ως επικίνδυνο σύμφωνα με τον Κανονισμό (EC) αριθ....
Σε Απόθεμα
+

9.70   
Brands: 3M

Γυαλιστική αλοιφή αυτοκινήτου με κερί Carnauba σε σπρέι Quick Wax για μεγαλύτερη προστασία.


27.00  30.60   
Brands: 3M
Λειαντικός δίσκος διαμέτρου 150mm για στεγνή χρήση. Διατίθεται σε νούμερα Ρ-80 έως Ρ-400 . Διαθέτει 15 τρύπες, ώστε να απορροφάτε η σκόνη κατά τη χρήση. Εφαρμόζει σε βάση με 6 ή 7 τρύπες το ίδιο καλά.316U Ένα καθημερινό εργαλείο για όλες τις εργασίες λείανσης σε πολλά υλικά (Ξύλο & μέταλλο)....
Σε Απόθεμα

1.50   
Brands: 3M

Υγρό Κηρόπανο 3M χωρίς διαλυτικό ιδανικό για βαφή με βάση το νερό

Ελάχιστη ποσότητα για το "Κηρόπανο αυτοκινήτου TACK CLOTH AQUA 3M τεμάχιο." είναι 2".

Σε Απόθεμα
+
1 2 3