Δώστε διαφορετικό αέρα στο παλιό σας Χριστουγεννιάτικο δέντρο..!

03/12/2017
Δώσετε διαφορετικό αέρα στο παλιό Χριστουγεννιάτικο δέντρο σας..!

Βαρεθήκατε το τυπικό χριστουγεννιάτικο δέντρο σας; Θέλετε να δώσετε διαφορετικό αέρα στη διακόσμηση των Χριστουγέννων; Δεν χρειάζεται να προμηθευτείτε ένα καινούριο ξοδεύοντας αρκετά χρήματα αλλά μπορείτε να μεταμορφώσετε το παλιό χριστουγεννιάτικο δέντρο σας πολύ οικονομικά με χρώματα σε spray.

Θα εκπλαγείτε με το πόσο εύκολο είναι!

Θα χρειαστείτε:

  • Αστάρι σε σπρέι
  • Χρώμα κιμωλίας σε σπρέι
  • Βερνίκι γυαλιστερό με βάση το νερό
  • Κόλλα σε σπρέι
  • Ασημόσκονη

Οδηγίες by Sra. Cricket (φωτογραφίες & βίντεο)

Βήμα 1ο

Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα πλαστικό δέντρο, είναι προτιμότερο να εφαρμόσετε ένα λεπτό στρώμα αστάρι και να περιμένετε μία ώρα πριν βάψετε με χρώμα κιμωλίας. Συστήνουμε το Universal Pintyplus ή αστάρι για πλαστικά Pintyplus.

Το βήμα αυτό δεν είναι απαραίτητο στην περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ακρυλικό χρώμα όπως το Pintyplus Evolution. Αυτή είναι βαφή με διαλύτες που έχει υψηλή πρόσφυση στο πλαστικό. Στην περίπτωση βαφής κιμωλίας η πρόσφυση είναι πολύ μικρότερη λόγω της βάσης νερού.

Βήμα 2ο

Αφού έχει στεγνώσει το αστάρι μπορείτε βάψετε το δέντρο με το χρώμα κιμωλίας. Πρέπει να το κάνετε σαν να ήταν μια ωραία βροχή που πέφτει στα φύλλα του και να καλύψετε ομοιόμορφα όλα τα κλαδιά του δέντρου. Για αυτό το βήμα, η κ. Cricket χρησιμοποίησε το τυρκουάζ χρώμα, αλλά έχετε πολλά χρώματα για να διαλέξετε ανάλογα με τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Για να δώσετε μια πιο χριστουγεννιάτικη εμφάνιση, τελειώστε το δέντρο με λευκό χρώμα κιμωλίας, μόνο σε ορισμένες περιοχές. Δίνει έναν πολύ όμορφο αέρα χειμώνα.

Βήμα 3ο

Δώστε ένα άγγιγμα λάμψης. Αρχικά ψεκάστε ελαφρά τα φύλλα με την κόλλα σε σπρέι και στη συνέχεια πασπαλίστε με την ασημόσκονη

Τελειώστε ψεκάζοντας με το βερνίκι νερού για να σταθεροποιηθεί

Δεν είναι καν απαραίτητο να διακοσμήσετε το δέντρο περισσότερο για να επιτύχετε αυτό το κομψό αποτέλεσμα.

Μετά από αυτά τα τρία βήματα, η γωνιά με το δέντρο σας είναι τόσο όμορφη, όπου ο Άγιος Βασίλης θα αφήσει σίγουρα τα δώρα του τα Χριστούγεννα.

πηγή: www.shakingcolors.com
Pintypluser: Sra. Cricket

Ακολουθήστε μας στο Facebook και μοιραστείτε μαζί μας τον χριστουγεννιάτικο στολισμό σας. Να έχετε ευτυχισμένες γιορτές.


Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική